20.05.2017.

10:04

Foto:

Vesti

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Čekamo da se Vašington izjasni da li stoji iza SKOTOVIH UVREDA NA RAČUN INFORMERA!

 

U razgovoru sa voditeljima programa Deom Đurđević i  Predragom Sarapom, Vučićević se zapitao da li je moguće da se tako ponaša predstavnik zemlje koja je "kolevka demokratije" i u kojoj je sloboda medija zagarantovana.

- Ovo je veliki skandal - rekao je Vučićević i objasnio da je Skotu na najnormalniji mogući način postavljeno pitanje.

- Postoji video-snimak na kome se vidi i čuje da mu naša novinarka postavlja najnormalnije pitanje. Međutim, čim je čuo da je ona iz Informera, počeo je da vređa - rekao je Vučićević i dodao da će Informer tužiti Skota.

 

- Čekali smo dva dana da vidimo da li će nam se izviniti, a pošto to nije učinio odlučili smo da ga tužimo - rekao je Vučićević.

On je takođe otkrio da se Informer obratio i Vašingtonu, tražeći objašnjenje da li je reč o zvaničnom stavu američke administracije.

- Juče smo dobili najavu odgovora iz Vašingtona gde se kaže da će za zvaničan odgovor trebati dva, tri dana, tako da u ponedeljak očekujemo zvaničan stav američke vlade, odnosno odgovor na pitanje da li oni zaista misle da su neki mediji u Srbiji ološi, zato što se možda ne slažemo sa njihovom politikom  - rekao je Vučićević i dodao:

- Američki ambasador, koji u svakoj prilici drži lekcije o odnosima sa medijima premijeru i izabranom predsedniku Aleksandru Vučiću, kako se navodno vrši nekakva cenzura i pritisak na medije, demonstrira najgoru bahatost i oholost, najgoru diskriminaciju prema medijima. Zamislite da je to rekao neko drugi...  - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.


ŠTA JE JOŠ REKAO VUČIĆEVIĆ PRILIKOM GOSTOVANJA NA TV PINK POGLEDAJTE NA SNIMKU:

Tagovi: