12.06.2017.

11:40

Foto:

Vesti

VUČIĆ O RODIĆU, ĐILASU I TAJKUNIMA: Žele da mi slome kičmu, a posle izbora će opet da udare u kuknjavu!

Vučić je, na pitanja novinara o kampanji Kurira protiv njega, te učestalom pojavljivanju u tim novinama bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa, rekao da svi rade svoj posao, po svojoj savesti, ali da on, za razliku od drugih, i kada je gubio na izborima, krivca nije tražio u medijima ili nekim drugim stvarima.

Razumem ja i Ðilasa i tajkune, rekao je Vučić, i zapitao:

- Šta bi vi radili da izgubite izbore sa 48 odsto prema šest procenata, ili sa 46 odsto prema 10 odsto u gradu? Ni na narednim izborima neće biti onako kako oni misle - uveren je Vučić, koji ističe da veruje u svoj rad i svih drugih koji sa njim rade, kao i u to da građani umeju da procene i ocene ko je i šta radio i na kakav način.

Ljudi vide šta je stabilan rast i ozbiljan rad i pristup, a ne bajke...

- Cilj tih napada je da poljuljaju poverenje građana u vladu i njega lično, pa zato i idu tekstovi kako "eto, nije Vučić uzeo, ali neko drugi za njega jeste" - primetio je Vučić.

Na pitanje kako vidi to što ga koalicioni partneri, Dačić, Ljajić, Karić...ne brane od takvih napada, Vučić je naveo da je to u redu i da nije lako nositi se sa svim tim. Kako je rekao, uvek je stao u odbranu svojih saradnika, od Lončara do Gašića...

- To i jeste moj posao, ja sam ih postavio i birao - rekao je predsednik Srbije i istakao da njegov posao jeste da omogući da se normalno radi i da se u zemlji poslovi normalno obavljaju.

- Kada prođu izbori, opet će da bude kuknjava i opet će rezultat biti isti - zaključio je Vučić i podsetio da je rekao da će se povući kada osvoji manje od 26 odsto glasova, te da sada nije ni blizu toga, a njegovi politički protivnici toliko nikada nisu ni imali.

Tagovi: