27.06.2017.

19:29

Foto:

Vesti

SRBI, NIKAD NEĆETE U EU! Beogradu dve moćne adrese poručile da nas Brisel neće! Vreme je da se okrenemo Rusiji i Kini?!

Austrijski diplomata, danas predsednik austrijske fondacije "Maršalov plan", Volfgang Petrič (pamtimo ga kao ambasadora Austrije u Beogradu, posebnog izaslanika Evropske unije za Kosmet i njenog glavnog pregovarača u Rambujeu i Parizu, kao i Visokog predstavnika u BiH) bukvalno nam je poručio sledeće:

- Evropska unija bi trebalo da učini sve da bi pružila zemljama ovog regiona podsticaje koji će ih zadovoljiti, pružiti neku vrstu prednosti dok su u stanju čekanja. Ali, jednako je važno da zemlje regiona prepoznaju stvarnost da EU trenutno ne može da preuzme više članova.

(VIDEO) SRBIJA POD ZAŠTITOM RUSIJE! MOSKVA MENJA RATNU TAKTIKU I SPREMA ZASTRAŠUJUĆA ORUŽJA: Napad je najbolja odbrana!

Stari srpski prijatelj, i jedan od onih čija nas je umešnost pregovaranja uvela u NATO bombardovanje, koji ovih dana dolazi u Beograd gde će govoriti o perspektivama i izazovima balkanskih odnosa, potpuno otvoreno predočava istinu da EU u ovom trenutku čak ni ne razmišlja o proširenju. 

MIGOVI USKORO DOLEĆU U SRBIJU! Dmitri Rogozin preneo Vučiću važnu Putinovu poruku!

Štaviše, on jasno dodaje: "U ovom trenutku, ona (EU) mora da prevaziđe višestruku krizu i postigne dogovor o svom budućem pravcu".

AP/Tanjug

I iz tabora naših osvedočenih prijatelja poručeno nam je da se ćorava posla. 

Poruku nam je poslao niko drugi do Dmitrij Rogozin, Putinov izaslanik na Vučićevoj inauguraciji.

ULAZAK CRNE GORE U NATO BIO JE ZATVARANJE OBRUČA OKO SRBIJE, A MAKEDONIJA ĆE TAJ OBRUČ JOŠ DA STEGNE: Iza svega krije se pritisak na Beograd da prizna Kosovo!

- Prvo, gde da vas prime kada otuda svi beže? Kod njih je tamo skandal. Englezi odlaze, a ovamo vas ubeđuju da se ide u EU. Njima se ne sviđa, a žele da se vama sviđa. Ne može tako. Nešto tu ne valja. Kako se kaže, bog ti dao ono što sebi ne želim - primetio je Rogozin, a zatim poručio:

SRBIJA MORA DA SE NAORUŽA, U PROTIVNOM BIĆE RASPARČANA: Albanci samo čekaju mig NATO da napadnu!

- Što se tiče uslova stupanja Srbije u EU, vi ćete morati da se odreknete Kosova. Vi to nikad nećete uraditi. Nijedan najprozapadniji Srbin nikad neće izdati svoju otadžbinu. Može se dogovarati o ekonomiji, kursu, porezima, ali to je već pitanje izdaje. A bez odricanja od Kosova, Srbe neće primiti u EU - jasan je Rogozin.

Tanjug

Dakle, Petrič jasno, Rogozin još jasnije! Nema ulaska u EU u dogledno vreme, nema ga pod prihvatljivim uslovima, EU još uvek ne zna šta će sa sobom ovakva kakva je!

Tagovi: