28.06.2017.

21:31

Foto:

Vesti

HEJTER NA DRŽAVNOJ PLATI: Evo zašto Šabiću smeta srpska zastava!

Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić zajedno sa CIA TV N1 krenuo je u prljavu kampanju protiv ideje da se na beogradskom Ušću sledeće godine postavi veliki jarbol na kome će se vijoriti najveća srpska zastava.

Inicijativa o podizanju takozvanog "državnog jarbola" (kakav inače postoji u velikom broju evropskih država), a koju je pokrenuo lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić, toliko je iznervirala Šabića da se na Tviteru oglasio hejterskom porukom:

"Da se 200.000.000 dinara potroši da bi se u Beogradu izgradio jarbol od 120 metara na kome će biti ogromna zastava je... prihvatljivo?", napisao je Šabić, što su njegovi istomišljenici jedva dočekali da iznesu lavinu uvreda na račun sopstvene države i njenih obeležja!

Jarbol od 120 metara zastava 30x40 metara

* Visina jarbola: 120 metara
* Dimenzije zastave: 30 metara puta 40 metara
* Cena jarbola i uređenja platoa: 200.000.000 dinara

Nema pametnija posla

Povereniku je zasmetalo što će najveći jarbol u regionu koštati 200 miliona dinara, a nimalo ga ne "žulja" to što svakog meseca u džep stavi 'skromnu' platu od 208.672 dinara!

Protiv ideje o zastavi, osim Šabića, ustala je i CIA TV N1, koja u tekstu pod nazivom "Beograd nema kanalizaciju, ali imaće jarbol od 120 metara" upozorava da je ovaj projekat "nepotrebno trošenje novca", pozivajući se na navodne, neimenovane građevinske stručnjake!?

Na njihove zlobne komentare juče se osvrnuo i sam predsednik Aleksandar Vučić, koji je rekao da "ne može da shvati kome u Srbiji može da smeta srpska trobojka"!

Tuđe vam ne smetaju

Gradski menadžer Goran Vesić kaže za Informer da će, uprkos pljuvanjima i napadima hejtera, Beograd sledeće dobiti "državni jarbol" i park na Ušću, koji će biti ponos i dika cele Srbije.

- Kult zastave neguju mnoge zemlje sveta kao što su SAD, Velika Britanija, Turska, a identifikacija građana sa zastavom budi osećaj pripadnosti. I šta je u tome loše?! Dežurnim kritičarima smeta inauguracija, smeta im zastava, smetaju im i fontana i "Beograd na vodi". Smeta im u stvari sve što uradi predsednik Vučić... - zaključuje Vesić

 

 

Tagovi: