03.07.2017.

21:18

Foto:

Vesti

MIHAJLOVIĆ NE PRELAZI PREKO UVREDA: Lepo je što je Jeremić priznao grešku, ALI ŠTA JE SA IZVINJENJEM?!

- Svako ima pravo da iznese mišljenje, ali je neprimereno da se, bez ikakvih dokaza, iznose najgore uvrede na račun svih ljudi, i u državnim organima, i u putarskim preduzećima, koji danonoćno rade na tome da Srbija dobije kvalitetne i bezbedne puteve, a posebno da to radi funkcioner najstarijeg udruženja novinara u Srbiji - kaže Mihajlovićeva.

DOŠLO MU IZ DUPETA U GLAVU! Petar Jeremić se izvinio što je opsovao predsednika Srbije!

Potpredsednica Vlade postavlja pitanje kako se funkcioner UNS ponaša prema drugima, ako je na ovakav način reagovao prema resoru saobraćaja u kojem su postignuti rezultati koje svi mogu da vide i koji mogu da budu na ponos svim građanima.

U Srbiji je u poslednje tri godine izgrađeno više od 200 novih kilometara auto-puta, Koridorom 10 je prethodne godine prošlo tri miliona vozila više nego u 2015, a ove godine puštena je u rad najmodernija naplatna stanica ''Vrčin'' sa osam traka više od stare”, kod Bubanj potoka - kaže Mihajlovićeva.

OVA PACOVČINA BI PREDSEDNIKU DA J... SVE PO SPISKU! Petar Jeremić, drugi čovek UNS-a NAČISTO POLUDEO!

Kad je reč o Jeremićevim tvrdnjama da ni vozilo hitne pomoći iz Petrovca na Mlavi nije moglo da se probije kroz saobraćajni kolaps, potpredsednica Vlade dodaje da je to lično proverila i da su pomenuta kola hitne pomoći bila u koloni oko 15 minuta, a pacijent je bez problema stigao u bolnicu.

Tagovi: