04.07.2017.

14:31

Foto:

Vesti

SNS: Kena i DS pokrali i zadužili Smederevsku Palanku

SNS je u reagovanju na saopštenje DS u kojem naprednjake optužuju da su organizovali grupu od 30 "batinaša" u Smederevskoj Palanci da su demokrate danas još jednom, "u svom oprobanom maniru, najbezočnije slagale građane Srbije".

Kažu da je slika i prilika DS, Radoslav Milojičić Kena, poznat po tome što, prebija građane na ulicama, preti narodnim poslanicima da će da im izbuši gume na kolima, "ali i po tome što sa kolegama iz DS-a u kafani može da popije 500 piva, ali ne i da ih plati iz svog džepa, već parama građana Srbije".

Naprednjaci su poručili Milojičiću koji je "pokrao i zadužio Smederevsku Palanku, sve njene ustanove i javna preduzeća da godinama neće moći da se oporave od njega i njegove bahatosti" da je prošlo vreme i njega i njegovih batinjanja, laži i pljačke.

Takođe, poručili su DS da, u nedostatku političkih ideja i programa, slobodno nastavi sa laganjem, varanjem i podmetanjem - "od glasanja iz Bodruma i upućivanja pretnji smrću sebi samima, kidnapovanja sopstvenih odbornika", do svakodnevnih prljavih izmišljotina - jer im građani Srbije, koje su opljačkali do gole kože, ništa više ne veruju.

DS je ranije danas saopštila da je SNS organizovala grupu od 30, kako se navodi, batinaša koji maltretiraju i prete odbornicima opozicije u tom gradu, nakon što je podneta inicijativa za smenu vlasti u lokalnom parlamentu.

Tagovi: