17.07.2017.

14:01

Foto:

Vesti

MILIĆEVIĆ U IME SPS: Vučićeva umrlica je POZIV NA LINČ, treba ispitati sve okolnosti!

Šef poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Đorđe Milićević u izjavi za Tanjug kaže da ta stranka očekuje najbržu moguću reakciju nadležnih organa i institucija kako bi se ispitale sve okolnosti i utvrdile činjenice. 

Milićević navodi da je objavljivanje umrlice zapravo vrhunac jedne krajnje negativne kampanje koja se u kontinuitetu vodi protiv predsednika Srbije, ovoga puta na jedan morbidan način i predstavlja potvrdu isfrustriranosti, mržnje i poziv na linč. 

- Ovo je za nas i poziv na ubistvo, ali sa druge strane ovo je i potvrda nemoći. Potpuno je jasno da predsednik Srbije ima ogromo poverenje i podršku građani i da je to vidljivo svakoga dana pre svega zahvaljući rezultatima koji su vidljivi, prepoznatljivi i koje građani na pravi način prepoznaju i vrednuju - rekao je Milićević.

Dodaje da s druge strane postoje oni koji to ne mogu i ne žele da prihvate i nikako im nije jasna poruka koju su im poslali građani na predsedničkim izborima. 

- Imate one koji se rukovode samo jednim sloganom, a to je - što gore u Srbiji, to je bolje za njih. To svakako neće proći i to su ti koji šire mržnju jer jedino im je to preostalo - naveo je Milićević. 

Tagovi: