19.07.2017.

18:29

Foto:

Vesti

BIVŠI ZAŠTITNIK GRAĐANA UMISLIO DA JE DŽEJMS BOND! Saša Janković glumio špijuna o TROŠKU GRAĐANA SRBIJE!

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković, u vreme dok je obavljao funkciju zaštitnika građana, umesto da štiti interese naroda, igrao se skupih špijunskih igrica! I sve to, naravno, o državnom trošku.

Informer je došao do internog akta iz kabineta bivšeg ombudsmana u kome je detaljno opisano kako je Janković u rezidenciju britanskog ambasadora u Beogradu išao sa čak tri službena automobila!

JANKOVIĆU, DA L SI LUD, IL TI NOGE SMRDE?! Sale Prangija pozvao nadležne da provere DA LI JE VUČIĆ UČESTVOVAO U PALJENJU AMERIČKE AMBASADE 2008! Tako mu je rekao Saša Mirković!

Ludilo mozga

Tekst beleške o Jankovićevom šizofrenom 'špijunskom vozanju' po Beogradu prenosimo u celosti:

Sve Jankovićeve kontroverze

* U njegovom stanu, iz njegovog pištolja 1. aprila 1993. ubijen student Predrag Gojković
* Hvalio se kako je 9. marta 1991. bio na ratištu, iako rat u bivšoj Jugoslaviji tada još nije počeo
* Ćamil Duraković preneo informacije da je Janković bio Šešeljev četnik tokom rata u Bijeljini
* Voli oružje i sam priznao kako je često koristio streljane BIA i MUP za vežbe pucanja

"Vozač (ime poznato redakciji) vozi Sašu 'subaruom' u britansku rezidenciju. Buda (Budimir Delić, bivši šef 6. uprave BIA, kod Jankovića bio šef protokola, prim aut.) dolazi svojim autom do rezidencije i uzima vozača, a 'subaru' ostaje ispred rezidencije. Buda vozi vozača do Deligradske (sedište Zaštitnika građana, prim. aut.), koji uzima odatle novi auto i u 19 sati sa njim dolazi do rezidencije. Ispred rezidencije u 'subaruu' čeka da Saša izađe, ali pre nego što Saša izađe ključeve novog auta daje obezbeđenju na ulazu da ih britansko obezbeđenje preda Saši kada bude izašao. Kada Saša izađe iz rezidencije, vozač sam 'subaru' vozi do Sašine zgrade na Novom Beogradu, a onda svojoj kući vozi 'subaru'. Buda radi kontrapratnju Saši od britanske rezidencije do kuće na Novom Beogradu. Nakon što Saša ode kući, vozač ide svojoj kući. Bez telefonskog kontakta, sa isključenim telefonom", doslovce se navodi u dopisu iz Jankovićevog kabineta, za koji se pretpostavlja da ga je sačinio upravo Delić.

Beta/informer

I dok Saša Janković juče nije hteo da govori za Informer, stručni sagovornici našeg lista kažu da ova beleška ukazuje na sumnju da se zaštitnik građana bavio nezakonitim poslovima! Ljuban Karan, bivši načelnik Kontraobaveštajne službe (KOS), kaže da je ovde reč o "tipično špijunskoj taktici".

Branko Pantelić

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ
MARKETINŠKI STRUČNJAK

Očigledno je u pitanju Jankovićeva bahatost i potreba da se izigrava nekakva važnost. To dosta govori o njegovom karakteru.

- Samo oni koji se bave nekim nečasnim i nezakonitim poslom imaju razloga da na ovaj način maskiraju svoj odlazak u neku ambasadu. Sve mi to liči na nekakav agenturni i obaveštajni rad, jer pošten čovek s poštenim namerama nema razloga da se na ovaj način krije. Mnogi naši političari idu u ambasade, ali nisam video da se ovakve mere igde preduzimaju. Dva razloga mogu biti za ovakvo skrivanje. Ili su u pitanju neke nečasne namere protiv vlastite države ili želi da se prikaže kao žrtva nekog totalitarnog režima koji ga prati. Molim vas, pa šta će njemu kao zaštitniku građana sve to?! Ovo je siguran znak da nešto s njegovim namerama ili poslom nije u redu... - kaže Karan.

EM PRETI, EM MU SMETA HAPŠENJE KRIMINALACA?!? Janković načisto izgubio kompas!

Oboleo od manije gonjenja?!

Da Janković izgleda pati od manije gonjenja, sam je nedavno demonstrirao kada je slikao mladića u kafiću, optuživši ga da je operativac službi bezbednosti koji ga prati?!?
"Krećem. Kuca poruku: 'Sad odlazi, peške. ' Vraćam se, slikam ga, kažem: 'Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio..." - napisao je Janković na Tviteru.

Njegovo mišljenje deli i stručnjak za bezbednost i dekan fakulteta "Edukons" Miroslav Bjegović.

- Nesumnjivo je da se radi o neuobičajenoj bezbednosnoj proceduri praćenja i zaštite VIP ličnosti, a u ovom slučaju više o naivnom prikrivanju kretanja i boravka pomenute ličnosti u stranim ambasadama. Postavlja se pitanje, na osnovu ovog bezbednosnog događaja, šta je bio cilj ove posete, za čije interese ta ličnost radi i da li je to uradila samovoljno ili na osnovu naređenja nekog pretpostavljenog? Gde je tu državni interes? I kako ovaj događaj možemo oceniti? Da li kao borbu za nacionalne ili lične, antidržavne interese... - pita se Bjegović.

NEVIĐENA BAHATOST BIVŠEG ZAŠTITNIKA GRAĐANA: Janković Beograđanima ukrao tri parking mesta!

 

 

Tagovi: