31.07.2017.

21:47

Foto:

Vesti

JANKOVIĆU, ODAKLE TI GLISER?! Propali dosovski političar KRIJE KO FINANSIRA NJEGOV TAJKUNSKI PROVOD!

 

Janković ne želi da kaže ni da li uopšte ima dozvolu za upravljanje čamcima!

Janković nije želeo da odgovori na vrlo konkretna pitanja Informera: Odakle vam luksuzni gliser? Ako ste kupili, odakle vam novac za čamac vredan stotine hiljada evra? Ukoliko ste ga pozajmili, ko je ta darežljiva osoba?

Ako si kupio, odakle ti pare, ako si pozajmio, reci od koga!

INFORMEROV PAPARACO! Janković u skupom provodu na Savi, ŠTITI GRAĐANE SA TAJKUNSKOG GLISERA!

Sagovornici našeg lista slažu se da Janković, koji se predstavlja kao veliki legalista i borac za radnička i prava siromašnih, mora da odgovori na ova pitanja.

Prema njihovim rečima, javnost ima pravo da zna poseduje li Janković gliser, iako ga nije prijavio u imovinskom izveštaju Agenciji za borbu protiv korupcije, i kako može da ga priušti kad je trenutno bez prihoda. Na drugoj strani, ukoliko je Janković tajkunsko plovilo pozajmio za provod na reci, obavezan je da otkrije ko mu je ustupio takav luksuz.

JESI LUD PAŠALIĆU, NE SMANJUJ PLATU! Jankoviću smeta što svi nisu GRAMZIVI POPUT NJEGA!

Dušan Slijepčević iz Saveta za borbu protiv korupcije ističe da Janković mora da otkrije imovinu.

- Državni funkcioneri i javne ličnosti u obavezi su da prijave imovinu i tu ne me biti tajni. Čudno je i to što Janković odbija da kaže ima li dozvolu. Ne verujem da je ne poseduje, jer bi ugrozio svoj i život drugih ljudi. To je kao kad bi neko vozio automobil bez dozvole - podvlači Slijepčević.

Predsednik IO SNS Darko Glišić smatra da Jankovićevo bahato ponašanje ne treba da iznenađuje.

- Ako je njegovim pištoljem u njegovom stanu ubijen njegov prijatelj a da Janković nije ni trepnuo niti dao bilo kakvo objašnjenje, onda ne treba da čudi ovo bahato ponašanje. Svakog dana Janković sve više pokazuje pravo lice. To je lice bahatog, neodgovornog i aferama opterećenog čoveka - zaključuje Glišić.

Tagovi: