10.08.2017.

21:49

Foto:

Vesti

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Reketaš Rodić izmislio izjavu Vladimira Đukanovića da bi ga optužio za saradnju sa Haradinajem!

Đukanović je za nemački servis Dojče Vele u duelu sa Marinkom Tepić govorio o raznim temama, pa su se dotakli i teme Kosova, a na pitanje novinara da li treba podržati Haradinaja i da li je Tači predesdnik autonomne pokrajne? Đukanović jasno odgovorio da je Kosovo autonomna pokrajina di da tako kaže Ustav.

-Vi morate da razgovarate. Čudi me da ne pitate kako je tom Haradinaju neko uopšte dopustio da se kandiduje? I kako ga je uopšte pustio onaj sud u Francuskoj? A kada je već izabran, šta da radite? Ako sarađujete nije dobro, a ako ne sarađujete imate problem. To je situacija u kojoj birate manje zlo - rekao je za Dojče Vele Đukanović, a Rodićevi novinari su njegove reči spinovale i stavile da je Đukanović rekao da je "krvnik Haradinaj manje zlo" što uopšte nije rekao, niti pomenuo.

printscreen

Vladimir Đukanović za Informer kaže da je postupak 'Kurira' za žaljenje. 

- Zaista je bestidno i jadno kada neko na tako primitivan način pokušava da diskredituje ljude stavljajući im u usta nešto što nikad nisu ni pomislili, a kamoli rekli. Ovim je Aleksandar Rodić, inače hrvatski i albanski saradnik dokazao da je dotakao samo dno. Pozivam i Rodića i sve njegove takozvane novinare koji po njegovom nalogu izmišljaju ovakve stvari da citiraju gde sam ja to rekao da je Haradinaj 'manje zlo' - poručio je Đukanović i dodao:

- Protiv njih neću upotrebiti nijednu ružnu reč, jer su oni zaista za žaljenje s obzirom na to da su prinuđeni da ovakve stvari rade. Moja poruka Rodiću je da umesto sto izmišlja ovakve gluposti razmisli kako će da plati porez koji duguje ovoj državi - naglasio je poslanik SNS.

printscreen

 

Tagovi: