13.08.2017.

18:01

Foto:

Vesti

SUMNJIVO POREKLO NOVCA! ŠUTANOVAC U PANICI: Lider DS pljuje i preti da bi sakrio 300.000 evra!

Šef demokrata zbog toga pokušava da radikalnim izjavama i intervjuima u kojima napada i vlast i opoziciju zatrpa ovu aferu kako bi se što manje pričalo o njegovom sumnjivom kešu.

Tanjug

da se ja pitam

MILENKO JOVANOV
POTPREDSEDNIK SNS

Lider DS mora da objasni odakle mu i satovi u vrednosti više desetina hiljada evra, a o čemu su javnost upoznali upravo članovi njegove stranke.

Prema rečima naših izvora, Šutanovac se jako plaši istrage o poreklu svoje imovine, pa se na sve načine trudi da u žižu javnosti ubaci nešto drugo. U prilog ovome ide i činjenica da je u poslednja četiri dana dao čak četiri intervjua, ali i izjave u kojima za septembar najavljuje ulične nerede!?!

Samo da tetki da
odnesem lek

Ponašanje u stilu "reći ću vam, samo tetki da odnesem lek" razotkriva Šutanovca razornije od bilo kakvog objašnjenja
Vladimir Orlić, zamenik šefa poslanika SNS

- Šule je u neviđenoj panici. To je jedini razlog što je tokom ove nedelje bukvalno zatrpao medije intervjuima i izjavama. Misli da će oštrim prozivkama sakriti od javnosti temu o parama na svojim računima... - ističe naš sagovornik, funkcioner DS.

Šutanovac se juče nije oglašavao i nije odgovarao na pozive i poruke Informera. Na drugoj strani, zamenik šefa poslaničkog kluba SNS Vladimir Orlić kaže da Šutanovac nije džabe predsednik "žutog preduzeća".

Tanjug

mojugao

STEFAN STAMENKOVSKI
ZAVETNICI

Šutanovac i druge perjanice dosovske politike su od 5. oktobra 2000. učestvovali u više desetina pljačkaških privatizacija u kojima su desetine hiljada ljudi ostavili bez posla. Briga njih za državu.

 

- Ponašanje u stilu "reći ću vam, samo tetki da odnesem lek" razotkriva Šutanovca razornije od bilo kakvog objašnjenja. Očigledno se plaši mogućnosti da se otkrije ime "donatora", ali i "stručnih usluga" za koje je novac legao na račune... - podvlači Orlić.

Marko Matić iz medijske mreže "Antidot" naglašava da Šutanovac obmanjuje javnost.
-Ovo je bez sumnje pokušaj skretanja pažnje i izbegavanje odgovora na pitanje od kojih je to prihoda uspeo da stekne nekretnine i uštedi 300.000 evra. Treba, pritom, napomenuti da je reč o imovini koju poseduje u zemlji, a samo naivni veruju da nema račune u inostranstvu...- zaključuje Matić.

DEMOKRATSKO RASULO, ŽUTI ZARATILI MEĐU SOBOM! Šule: Srozao si DS! Pajtić: Ti si na 4 odsto!

Šta sve ima lider DS

* Stan od 190 kvadrata i galerija od 139 kvadrata u luksuznoj zgradi u Skerlićevoj na Vračaru
* Na računima u bankama više od 300.000 evra
* Luksuzni satovi, oružje, umetničke slike...
* Petosobna kuća površine 157,5 kvadrata u selu Tulare u Prokuplju (nasledstvo, trećina vlasništva)
* Njiva u selu Tulare, 3,4 hektara (nasledstvo)
* Voćnjak, pet ari (nasledstvo)
* Voćnjak, 12 ari (nasledstvo, trećina vlasništva)
* Livada, sedam ari (nasledstvo, trećina)

 

 

 

 

Tagovi: