15.08.2017.

19:01

Foto:

Vesti

ŠOK! NESTALI ORIGINAL DEJTONSKOG SPORAZUMA I HOLBRUKOVA GARANCIJA ZA KOSOVO: Dačić otkrio zastrašujuću istinu o vladavini DOS!

On je naglasio da se svi "prave blesavi" kada ih pita šta se desilo sa dokumentom i ocjenjuje da je nezamislivo da Srbija nema sačuvan primjerak Dejtonskog sporazuma.

- Svi saradnici Slobodana Miloševića tvrde, a njegova sekretarica se kune da je Milošević zvao i da joj je dao papir na kome je Holbruk, tadašnji glavni pregovarač između Zapada i Srbije i američki izaslanik, potpisao Miloševiću tokom pregovora 1998. i 1999. da Amerika nikada neće priznati nezavisnost Kosova - rekao je Dačić za "Srpski telegraf" i dodao da je uništen i izgubljen i originalni primerak Dejtonskog sporazuma.

DRAMATIČNO OTKRIĆE! Zapad nam sprema finalnu ucenu: SRBIJA MORA DA SE ODREKNE SRPSKE!

Prema njegovim rečima, taj papir je nestao jer je sve opljačkano. 

- Kad su hapsili Slobu, ništa nije ostalo - istakao je Dačić.

Beta

On je naveo da je ogorčen i zbog toga što se, kako kaže, ne zna da je Milošević zaslužan za sporazume od kojih država i danas ima koristi.

RUSKI EKSPERT UPOZORAVA NA PAKLENI PLAN SAD: Pod izgovorom da pomažu borbu protiv korupcije, žele da ODVOJE SRBE OD PUTINA!

- Dejtonski sporazum je njegovo delo, kao i druga stvar, ono za šta se još danas jedino držimo, a to je Rezolucija 1244 Saveta bezbjednosti UN - ukazao je Dačić.

Public

Ministar spoljnih poslova Srbije u vrijeme DOS-a Goran Svilanović izjavio je ranije da nije zatekao original Dejtonskog sporazuma kada je preuzeo resor 2000. godine, a da su mu službenici rekli da je možda izgubljen kada je arhiva sklanjana za vrijeme bombardovanja 1999. godine.

SRBIJA NA METI ČETIRI SILE: Rusija, SAD, Kina i Turska u žestokom ratu za prevlast na zapadnom Balkanu!
 

Tagovi: