12.09.2017.

11:15

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Jankoviću, Jeremiću i Obradoviću, vodite svoju decu na Kosovo, pa onda kritikujte Srbe!

Naime, Vučićević smatra da je Haradinaj bio jedina opcija za Srbe na KiM, kao i da su oni sada konačno u prilici da se izbore za svoja prava.

Vučićević oštro kritikuje opozicione lidere koji osuđuju ovakvu odluku Srba na Kosovu.

- Svaka odluka unapred je osuđena. Sada svi drže moralno-političke lekcije, i opozicioni lideri, i Janković i Obradović, i Jeremić i Radulović i svi. Svi su sada strašno pametni i svi sada sve najbolje znaju. Srbi na Kosovu su doneli najmudriji moguću odluku, zapravo jedinu moguću u ovom trenutku. A šta su drugo i mogli da urade? Pa zamislite da su Srbi rekli da ne žele da glasaju za vladu Ramuša Haradinaja. Zar mislite da bi bilo mirno na Kosovu? Prave su ludi ti opozicioni lideri koji navodno ne znaju da je Aljbin Kurti najradikalniji i najekstremniji albanski političar na Kosovu. Njegov program je vojno osvajanje severnog dela Kosova i Metohije. Taj čovek otvoreno preti etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i Metohiji. Zar je trebalo da Srbi podrže takvog čoveka? - rekao je Vučićević za TV Pink i dodao:

- Politika Boška Obradovića, koji je juče došao ovde s idejom da zatvori Pink, da ostavi hiljade ljudi bez posla, svodi se na odbranu Kosova do poslednjeg Srbina. Genije iz Čačka kaže - odbrana Kosova do poslednjeg Srbina. On koji bi da sedi u Čačku ili da u Beogradu ispija kapućino, u svojim odelima specijalno krojenim za njega, bi da vodi politiku do poslednjeg deteta Srba sa Kosova. On prećutkuje da u poslednjih četiri godine nemamo nijednog ubijenog Srbina na Severu Kosova. Srbi na Kosovu su sada konačno u prilici da se izbore za svoja prava - rekao je Dragan J. Vučićević.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:

Tagovi: