15.09.2017.

09:55

Foto:

Vesti

BIZARNA SMRT POZNATOG NOVINARA! UBIO GA KROKODIL dok je obavljao nuždu!

 
Veruje se da se Meklin malo udaljio od društva kako bi obavio nuždu te da ga je krokodil zgrabio i odvukao pod vodu kad je, nakon što je završio, krenuo da opere ruke u laguni blizu ušća jedne manje reke u more, u blizini plaže popularne među turistima, naročito surferima.

Viđen je kako u očaju maše rukama iznad površine vode pre nego što ga je reptil povukao ispod i ubio.

(VIDEO) NOVA AUSTRALIJSKA ATRAKCIJA: Druženje s krokodilima!

Njegovo telo još nije pronađeno, a lokalni eksperti za krokodile ne veruju da će ga pronaći brzo s obzirom da ovi reptili, kako kažu, svoj plen neretko odnose uzvodno i čuvaju ga u mulju. U potrazi su angažovani policija i vojska.

Iskazi svedoka koji su se pojavili u britanskim medijima su kontradiktorni pa tako neki tvrde da je spomenuta laguna puna krokodila, navodeći da se i čitava lokacija zato i zove 'Crocodile Rock', dok drugi tvrde da napada krokodila tamo do sada nije bilo pa se čak isčuđavaju što se sve dogodilo blizu mora jer slana voda, prema njima, oslepljuje krokodile.

(VIDEO) SEDAM najopasnijih PLAŽA na svetu!

Meklin se u FT-u zaposlio 2015. godine, dok je još studirao, a poslednji članak mu je objavljen u utorak. Poslednjih je nedelja za ovaj poslovni list uglavnom pokrivao tematiku u vezi sa Bregzitom.

Tagovi: