16.09.2017.

19:31

Foto:

Vesti

KAKO TE, BRE BOŠKO, NIJE SRAMOTA?! UMESTO IZVINJENJA, BATINAŠI NASTAVILI S UVREDAMA: Vučić je Dart Vejder, a Brnabićeva - ikebana!

pink.rs

On tvrdi i da mu se čini da je "dirnuo u osinje gnezdo", jer je Pink "ogledalo vlasti". 

Obradović je rekao i da za 18 godina postojanja Dveri na njihovim protestima nije bilo nasilja, jer su, kaže, "Dveri miroljubiv, ali nepokolebljiv pokret". 

On je kritikovao organizatore sutrašnje Parade ponosa i dodao da "nema problem sa pravim pederima, već sa pederima u političkim foteljama".

JANKOVIĆ SE NIČEG NE STIDI! Okrivio vlast za brutalno prebijenje novinarki Pinka!

Na te reči Obradovića okupljeni su skandirali "Vučiću pederu". 

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ O NAPADU NA NOVINARKE TV PINK: Danas su svi mogli da vide na delu FAŠISTIČKE METODE TAKOZVANE OPOZICIJE!

INCIDENTI I ISPRED RTS!

Kako je objavio RTS, nakon protesta ispred Televizije Pink, gde su napadnute dve novinarke, i zgrade Vlade Srbije, pristalice pokreta Dveri došle su do zgrade RTS-a.

Na protestu je došlo do incidenta kada je jajetom gađana kamera RTS-a, a tom prilikom pogođeni su novinar i snimatelj. 



Poslanik Dveri Srđan Nogo je rekao i da je premijerka Ana Brnabić na toj funkciji samo zato što je lezbejka i da "treba da je bude sramota što ne prima ljude koji protestuju ispred vlade, a ide na ''gej paradu''". 

Povorka učesnika protesta zaustavila se ispred Predsedništva Srbije, ispred kojeg je Obradović sa kamiona pokazao lutku sa likom Darta Vejdera i rekao da on simboliše predsednika Vučića. 

(VIDEO) STRAŠNO! NOVINARKA TV PINK IMA TEŽI POTRES MOZGA! Gordana Uzelac zadržana na lečenju!

Premijerku Anu Brnabić Bošković je nazvao ikebanom i fikusom predsednika Vučića, te poručio ih se Dveri ne plaše.

Tanjug
Tanjug

Najavio je nove proteste, ako, kako je rekao, opozicija ne dobije priliku da se oglasi na velkikim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Tanjug

 

Tagovi: