17.09.2017.

19:50

Foto:

Vesti

OČAJ! Lider PSG u sve većem problemu: SAŠA JANKOVIĆ NEMA S KIM DA IZAĐE NA GRADSKE NA IZBORE!

Naš sagovornik, razočarani Jankovićev saradnik, kaže da je lider PSG već obavio brojne razgovore s potencijalnim kandidatima pokušavajući da ih ubedi da uđu na listu njegovog pokreta za lokalne izbore u prestonici. Većina onih na čiju je podršku računao, međutim, glatko ga je odbila!

Nema tu ubeđenja...
"o što ne može da skupi 110 kvalitetnih kadrova govori da su se oko njega okupili sve oportunisti bez ubeđenja
Dragomir Anđelković, politički analitičar

- PSG polako ali sigurno tone. Jankovića su napustili najbliži saradnici i osnivači, a sada mu škripi i kod sastavljanja liste za gradske izbore. Njegov plan je bio da na listu stavi brojna viđenija imena koja bi privukla pažnju javnosti i birača, ali naišao je na zid odbijanja. Mnogi od onih s kojima je razgovarao ne žele da se kompromituju i da svoje ime vežu za njega. Očigledno će listu na kraju morati da popuni s potpuno nepoznatim imenima, samo da bi došao do potrebnih 110 kandidata - kaže naš sagovornik.

I dok u Jankovićevom pokretu juče nije bilo moguće dobiti komentar, politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da je ovakav scenario sasvim očekivan.

- To što Janković ne može da skupi dovoljan broj kvalitetnih kandidata za gradske odbornike govori da se oko njega okupila jedna oportunistička skupina ljudi koji nemaju nikakva ubeđenja, niti ga podržavaju zbog neke ideologije, već su mislili da preko njega mogu da dobiju neke beneficije. Sad kad su videli da njegov pokret propada i da nema nikakve perspektive, kalkulišu da se ne kompromituju kao njegovi kandidati... - ocenjuje Anđelković.

NATO Vuk preti odmazdom

NATO Vuk Jeremić juče je na CIA TV N1 bez pardona zapretio odmazdom svojim političkim oponentima, poručivši da će kada dođe na vlast, protiv njih biti pokrenuti brojni sudski postupci.

Jeremić, ipak, nije želeo da građanima objasni odakle mu milioni za predsedničku kampanju.

Tagovi: