21.09.2017.

18:19

Foto:

Vesti

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ O NAJAVI RUMUNSKOG SCENARIJA: Saša Janković ima problem, trebalo bi da bude HOSPITALIZOVAN!

Đukanović je rekao da je Janković takvom izjavom potvrdio da se radi o jednom čoveku koji očigledno ima određenih problema sa zdravorazumskim razmišljanjem u najmanju ruku.

- Kad neko daje takve izjave i kad najavljuje događaje koji nisu baš normalni, onda obično za njega kažete, trebalo bi da bude hospitalizovan. I ja zaista u ovom slučaju mislim da bi gospodin Janković posle silnih svojih nastupa, od toga što je oterao pola stranke, do toga da toga da uvek daje te neke ekstremističke izjave a posebno sad ovakvu jednu, zaista možda bi trebalo da bude hospitailzovan.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Da li je Jankovićev program DA SE STRELJA VUČIĆ i izazovu NEMIRI U SRBIJI?

Đukanović je dodao da ovakvom izjavom Janković najavljuje određene nerede, jer  svi znaju kako je Čaušesku bio skinut.

Član SNS je rekao da je Janković dao pokvareno ovu izjavu, i da tu nije samo u pitanju najava nasilja i haosa na ulicama, odnosno "rumunski scenario", već da ima tu još nešto.

- Prvo svi dobro znamo da je Nikolaje Čaušesku bio rumunski diktator i znamo dobro kako je Rumunija živela pod njim , on (Janković)  želi zapravo da Vučića poistoveti sa Čauišeskuom,  što naravno ni u jednom slučaju ne može da bude ni uporedivo, niti je tako nešto moguće, tim pre što, recimo da je Janković dao ovakvu izjavu u Čaušeskuovom režimu, njega sutra ne bi bilo - objasnio je Đukanović.

Ostatak izjave pogledajte u videu ispod:

Tagovi: