21.09.2017.

18:51

Foto:

Vesti

LIČNI STAV SLOBODNE GRAĐANKE! Biljana Popović Ivković: DA LI JANKOVIĆ ZNA ŠTA IZAZIVA KOŠMAR?

Saša Janković je u intervjuu NIN-u , u kojem pozerski okreće pozadinu građanima još jednom potvrdio da je okosnica njegovog politikanstva govor mržnje, destrukcija i netrpeljivost. Briga njega za građane, on misli na svoju fotelju, jer egocentrik uvek sebe stavlja u centar sveta.  

Ako malo dublje analiziramo, doći ćemo do zaključka da je smrt i uništenje nešto što se Jankoviću stalno vrzma po glavi. Kakva je spona između Čaušeskua, Nerona i Sokrata? Evo kakva...Rumunski premijer je pogubljen, Neron je izvršio samoubistvo, Sokrat je sam izvršio smrtnu kaznu popivši otrov.

Postavlja se pitanje, da li je Janković uopšte svestan svojih poruka, i šta je želeo da poruči građanima Srbije?

Zastrašujuće i zabrinjavajuće misli se tom čoveku motaju po glavi, neskrivena i surova mržnja otkriva stranu njegove ličnosti... Uostalom, sve njegove javne nastupe obeležile su najteže reči: dželati, tamnice, vilajeti, groblje, žrtve, strah... pa i poslednje u intervjuu NIN-u, poređenje predsednika Srbije sa Neronom, pominjanje Čaušeskua, govori o njegovom stanju neprijateljstva i nagonu na zlo.

Poziv na nasilje lažnog zaštitnika i lažnog borca za demokratiju, morbidne i uznemirujuće izjave u kojima su sadržani smrt i uništenje, mračne teme, teške zastrašujuće reči neshvatljive za običnog čoveka, jasno ukazuju da Jankoviću mržnja čini zadovoljstvo.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Da li je Jankovićev program DA SE STRELJA VUČIĆ i izazovu NEMIRI U SRBIJI?

Jer kako drugačije tumačiti opsesiju i konstantnu fokusiranost na Aleksandra Vučića? Janković koji sebe umišljeno vidi kao spasitelja, i mržnja koju u kontinuitetu potpiruje i inspiriše prema Aleksandru Vučiću i SNS-u, upravo izaziva agresiju i nasilje.

Janković u intervjuu NIN-u kaže " Dobio sam prijateljski savet iz jedne ambasade da napustim zemlju na tri godine. Ali ovaj košmar trajaće kraće".

Prvo, koja to ambasada sugeriše Jankoviću šta treba da radi?

Drugo, šta je mislio kada je rekao da će košmar trajati kraće?

Da li Janković zna da je košmar neprijatan san koji izaziva negativne emocije od mozga, a najčešće strah, horor, ali i očaj, anksioznost i veliku tugu?  

 

Tagovi: