05.10.2017.

13:43

Foto:

Vesti

(VIDEO) POČEO PRLJAVI PREDIZBORNI RAT?! Đilas "zabranio" Vučića na TV Prva?!?

Ekskluzivno uključenje Aleksandra Vučića iz Varne u program TV Prva, koje je ta televizija više puta najavljivala, pretplatnici kablovskog operatera SBB, kojih je u Srbiji oko 700.000, nisu mogli da prate, jer su se na ekranu iznenada pojavile smetnje?!?

Slučajne "smetnje" su trajale od 18.00 do 18.18, baš u trenucima dok je na TV Prva govorio predsednik Vučić, a nekoliko sekundi posle toga signal je ponovo uspostavljen.

U prilog našim saznajima govori i grafikon gledanosti TV Prva koja je u tom periodu bila 0,0%, da bi se već sledećeg momenta gledanost te televizije vratila na uobičajene vrednosti.

Informer

Sasvim je inače zanimljivo da su se "slučajne smetnje" pojavile na kablovskoj mreži SBB, čiji je osnivač Dragan Šolak, suvlasnik Đilasove kompanije "Dajrekt medija".

Sudeći po ovim "smetnjama", predizborni rat u Srbiji je već počeo, iako izbori za Skupštinu grada Beograda još nisu raspisani i iako Đilas još nije odlučio da li će biti kandidat opozicije na za gradonačelnika.

Ukoliko ste baš vi ti koji zbog "smetnji" niste mogli da pogledate izjavu Aleksandra Vučića na TV Prva 3. oktobra, možete je videti na ovom snimku:

Tagovi: