12.10.2017.

13:06

Foto:

Vesti

ZAŠTO SAD "ELITA" ĆUTI? Dragojević na Tviteru prostački uvredio Nebojšu Krstića - TI SI ĐUBRE BEZ DECE!

- Vidim da ta smrdljiva stoka, Krle, mene nešto spominje, đubre bez dece, bez ičega, govno neopevano, odvratno, svačiji prknoljub, gad i smrad - napisao je bez trunke stida Dragojević, da bi ubrzo dobio podršku sebi sličnih prostaka.

 

- Ahahaha odlično, cenim sirovu emociju. Ali to jedino dobro što je on "uradio". Nije širio svoj gen dalje - dodao je jedan od Dragojevićevih obožavalaca.

 

Na ovaj nezapamćeni prostakluk nekada poznatog srpskog reditelja reagovali su mnogi tviteraši, osuđujući Dragojevića pre svega zbog diskriminacije na račun toga da li neko ima decu ili ne.

Povodom nedopustivog Dragojevićevog ponašanja, međutim, nije se oglasio niko iz takozvane "intelektualne elite", koja se navodno bori za neku pristojniju i kulturniju Srbiju od ove danas.

Vređanje ljudi, sa čijim se mišljenjem ne slažete, uz "argument" da je neko đubre zato što nema decu, nije zasmetalo ni Saši Jankoviću, ni Vuku Jeremiću, ni "velikim" umetnicima, akademicima, ni ostalima koji sebe doživaljavaju kao elitu i građane prvog reda. Ne, oni reaguju samo kad treba da podrže pišanje po tuđim grobovima, ili kad "građani drugog reda" ne žele da glasaju za njih na izborima.

Bruka i sramota!

Tagovi: