31.10.2017.

11:12

Foto:

Vesti

NAPAD NA PREDSEDNICU SKUPŠINE! Gojković: Obradović i Dveri mi UPALI U KABINET!

 

Na vanrednoj konferenciji za novinare Gojković je istakla da nije dozvolila da se parlament pretvori u, kako je rekla, fašistički polilgon poslanika Dveri.

- Sama sam uspela sve troje da fizički izbacim iz kancelarije, ponosna sam na to, na svaki način ću zaštititit parlament i zaposlene, a time i demokratiju - rekla je Gojković.

Ona je navela da je reagovalo i obezbeđenje koje ih je zamolilo da napuste njen kabinet. 

Gojković je navela da su u njen kabinet danas, pored Obradovića upali i poslanici Marija Janjušević i Srđan Nogo, a sve troje su zbog ranije izrečenih opomena udaljeni sa sednice na 20 dana.

Ona je rekla da su vređali i zaposlene u njenom kabinetu.

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će svoj stav o eventulanim parlamentarnim izborima izneti na sastanku u Srpskoj naprednoj stranci, a potom će predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici vlade Ani Brnabić preneti svoje mišljenje o parlamentarnom životu u Srbiji. 

"Ako mene lično pitate, sve sam rekla, ali svoj stav ću izneti na sastanku SNS, kasnije ću preneti i predsedniku države i predsednici Vlade šta mislim kako izgleda danas parlamentarni život Srbije", rekla je Gojković odgovarajući na pitanje novinara o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. 

Gojković se danas obratila na vanrednoj konferenciji za novinare kako bi saopštila da je danas u njen kabinet upalo troje poslanika Dveri, među kojima je bio i lider te stranke Boško Obradović, koji su tamo vikali, vređali i fizički je sprečavali da izađe iz kabineta. 
 

Tagovi: