06.11.2017.

16:11

Foto:

Vesti

PALMA: Ko tuče žene u parlamentu mesto mu je u zatvoru!

- Pozivam poslanike u Skupštini Srbije da se ne tuku, a posebno one koji tuku žene. Oni koji tuku žene u Skupštini Srbije, njima je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu i to je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije. Predložiću Maji Gojković da se jedna sednica Skupštine Srbije održi u velikoj sali Skupštine grada Jagodine, da vide svi koje je to jedinstvo ovde, koje termine koristimo i šta su nam teme - izjavio je Marković, obraćajući se dobitnicima uglednog društvenog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za Šumadiju i Pomoravlje u Skupštini grada Jagodine.

- U Srbiji postoji politička stabilnost i ekonomska sigurnost i to privlači investitore. Čestitam svim privrednicima, dobitnicima ove prestižne nagrade, jer su oni zaslužni za ostvarenje suficita na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, a suficit znači stabilnost i nova radna mesta - rekao je Marković.

Informer

Od 19 dobitnika nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“, osam je iz Jagodine, sedam iz Kragujevca, dva iz Svilajnca i po jedan iz Ćuprije i Paraćina.

Tagovi: