07.11.2017.

13:50

Foto:

Vesti

POPOVIĆ: TUŽIĆU KRIK ZA SVE LAŽI, a novac dobijen od presude uplatiću deci bez roditeljskog staranja!

Popović je taksativno naveo sve laži koje je u protekla dva dana KRIK objavio o njemu:

Laž broj 1

KRIK me je prvo optužio da imam kompanije u ofšor zonama koje se pominju u "Rajskim papirima", da bi se kasnije ispravili i rekli da nikada nisu tvrdili da posedujem kompanije u tim ofšor zonama.

Laž broj 2

KRIK je izrekao tvrdnju da je agencija "Eplbi" odbila da za mene uradi predlog prenosa mojih kompanija u ofšor zone iz "Rajskih papira". KRIK je naveo da "Eplbi" to nije uradio jer sam ocenjen kao rizičan klijent zbog "kontroverznih poslova u Rusiji". To je ordinarna laž. Eplbi je napravio taj predlog i naplatio tu uslugu mojoj konsultantskoj kući PWC i meni. Ali taj predlog nikada nisam realizovao.

Laž broj 3

KRIK je izneo tvrdnju da u svom posedu imam kompaniju u ofšor zoni na Britanskim devičanskim ostrvima. To je treća laž. Sve moje kompanije su, kao što sam i naveo, na današnji dan registrovane na teritoriji Evrope i Rusije i to je podatak koji lako može da se proveri.

O svemu navedenom sam u zakonskom roku informisao sve nadležne državne organe Republike Srbije.

- Zbog laži koje je KRIK izneo o meni, a koje su povredile moju čast i ugled u Srbiji i inostranstvu, tužiću novinare KRIK, a sav novac koji dobijem od presude uplatiću na račun ustanova za zbrinjavanje dece bez roditeljskog staranja - poručio je Popović.

Tagovi: