22.11.2017.

09:51

Foto:

Vesti

KO ĆE BITI NOVA MIRA MARKOVIĆ - Slavica Janković ili Nataša Jeremić?!

Naime, juče je član predsedištva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro otkrio da ova stranka funkcioniše kao privatna firma i da sve odluke donosi isključivo bračni par Slavica i Saša Janković.

On kaže da odluke koje Slavica i Saša donesu tokom noći, članstvo sazna tek iz medija, što neodoljivo podseća na sistem rada koji su primenjivali Mira i Sloba. Ona je u krevetu davala instrukcije šta treba uraditi, a on je slepo slušao. Kao i zgrčeni Sale svoju Slavicu. Ko zna, možda se i zato grči.

TOTALNI RASPAD PSG! Oglasio se i Teodorović: Molim bračni par Janković da napusti pokret!

Ništa drugačiji odnos nije ni među drugim opozicionim parom. Odavno se zna ko u kući Jeremića nosi pantalone, što ambiciozna Vukova supruga Nataša svakodnevno dokazuje. Ona se u sve meša, vodi kampanju, drži konferencije za štampu, slika se na svakom mitingu i iz sve snage se trudi da zaseni svog čoveka.

Nema, dakle, ni trunke sumnje da bi rat za status naslednice Mire Marković bio prilično žestok. Samo što do toga neće doći, jer ni Janković ni Jeremić nemaju ni promil šanse da postanu novi Slobodan Milošević. Ma koliko se grčili.

Tagovi: