06.12.2017.

16:42

Foto:

Vesti

MARKOVIĆ SNS: Građanima je dosta lažne brige DS i to su pokazali na izborima!

Reagujući na predlog poslanika DS Radoslava Milojičića da se dnevni red dopuni izmenama Zakona o policiji i na njegove ocene o lošem stanju u policiji, Marković je novinarima u parlamentu rekao da je nejasno da li Milojičić smatra sramotom to što je samo tokom ove godine u MUP-u posao dobilo više od 600 mladih ljudi koji su se školovali za policijske poslove.

- Mislim da nema potrebe da ih ja podsećam da su ti isti školovani i stručni mladi ljudi, za koje Milojičić sada naprasno izražava zabrinutost, u vreme vladavine DS bukvalno bili na ulici, srećni ukoliko uspeju da dobiju posao na benzinskim pumpama i po kladionicama i kafićima - rekao je Marković. 

Naveo je i da su policajci u Srbiji u vreme vlasti DS "nosili pocepane uniforme, zakrpljene čizme i jurili kriminalce u ''krševima'' od automobile". 

Samo jesenas, dodao je, MUP je dobio 710 novih automobila, sto sve, kako kaže, jasno govori kako ministar policije Nebojša Stefanovi brine o pripadnicma MUP. 

- Kako izgleda kada Milojičić i DS brinu o građanima, građani su pokazali na izborima - zaključio je Marković.

(INFOGRAFIKA) PRVO PREDIZBORNO ISTRAŽIVANJE FAKTOR PLUSA: U Beogradu SNS osvaja 39%, a Šapić kao Janković, Jeremić i Đilas zajedno!

Tagovi: