10.12.2017.

15:48

Foto:

Vesti

RASPAD! Živković: Neću s Jankovićem i Jeremićem, ako oni hoće sa Đilasom!

Na pitanje da li nedavni događaji u PSG mogu da utiču na ostale stranke opozicije uoči izbora u Beogradu, Živković je uzvratio da "ne želi da komentariše te događaje", ali je podsetio da je kandidatura Jankovića na predsedničkim izborima "bila jedna velika šansa za budućnost Srbije".

Priznajući da je sam bio "jedan od najglasnijih motivatora" da se Janković kandiduje, on je ukazao da se "neposredno nakon izbora videlo da tu nema potencijala koji se očekivao, a još gore ni plana šta da se radi dalje".

- Prema tome, to što se tamo desilo logičan je završetak nečega što nije bilo dobro i to je stanje stvari - rekao je Živković i dodao da su u prošlosti "propadali razni pokreti, od Deposa i DOS, do raznih stranaka, pa zbog toga nije propala Srbija".

Upitan da li Novu stranku vidi u savezu sa PSG i Narodnom strankom, Živković je jasan u negativnom odgovoru, ako kandidat za gradonačelnika bude Dragan Đilas.

- Na osnovu onog što se čuje u javnosti, iz izjava predstavnika PSG i Jeremićeve stranke, da će njihov kandidat biti Đilas, mi nećemo da uđemo u tu koaliciju - naglasio je Živković.

Tagovi: