13.12.2017.

13:22

Foto:

Vesti

​TROJNI PAKT! Mišković, Đilas i Šapić otimaju vlast u Beogradu! KREĆE ŽESTOK MEDIJSKO-POLITIČKI UDAR NA VLAST!

Gazda "Delte" Miroslav Mišković, bivši gradonačelnik Beograda i lider DS Dragan Đilas i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sklopili su tajni dil o osvajanju vlasti u Beogradu i rušenju Aleksandra Vučića svim sredstvima i po svaku cenu!

Tajkun bahatiji nego ikad

Koliko je Mišković samouveren i bahat najbolje govori to što je u Specijalnom sudu uporedio Srbiju sa Severnom Korejom

Potvrdu ove informacije prethodnih dana dobili smo u više odlično obaveštenih izvora bliskih trojici tajkuna.

Hoće celu Srbiju

Đilas i Mišković, koji godinama imaju zajedničke milionske poslove, kako smo već u više navrata pisali, još od kraja prošle godine imaju precizan dil o "političkoj saradnji". U taj pakt su nedavno uključili i Aleksandra Šapića, i to posle istraživanja javnog mnenja koja su pokazala da Šapić u Beogradu ima tri puta veću podršku birača od Đilasa.

- Suština dogovora jeste da su Mišković i Đilas obećali Šapiću da će ga podržati kao gradonačelnika ako on na izborima osvoji najviše glasova. Đilasu više nije prioritet Beograd, on želi vlast u celoj Srbiji. A Mišković ima jasan interes za promenu vlasti, jer mu se nikako ne ide u zatvor. On je svojim direktorima u više navrata rekao da je najvažnije da pre donošenja pravosnažne presude u njegovom slučaju Vučić mora da bude srušen - objašnjava jedan od naših sagovornika.

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ

marketinški stručnjak

Ako Janković s tolikom čežnjom čeka Đilasa, čemu onda služi Janković? Ne zna da li će se kandidovati, ne zna zašto će se kandidovati, ne zna mu ni program, ni ciljeve, ali ga podržava. Pa kako to može?

Kako saznajemo, Đilas i Mišković su se proteklih meseci u više navrata tajno susretali na ručkovima i večerama, a sa Šapićem je dogovor napravljen preko "poverljivih posrednika".

- Oni su sad već potpuno ubeđeni u pobedu na beogradskim izborima i veruju da će to biti početak kraja Aleksandra Vučića. Imaju plan da odmah posle "osvajanja Beograda" krenu u rušenje vlasti u Srbiji. Na jednom od sastanaka Mišković je Đilasu i svojim saradnicima rekao da je "krajnji rok" za završetak operacije decembar 2018. godine - precizira izvor Informera. Prema njegovim rečima, o "konkretnom dilu" i ubeđenosti u pobedu najrečitije govori sve bahatije Miškovićevo ponašanje:

- Pazite, on je pre dva dana u Specijalnom sudu javno rekao da Srbija liči na Severnu Koreju! Takve, otvoreno političke izjave nikad pre nije davao... To samo pokazuje koliko je samouveren i koliko veruje da su sadašnjoj vlasti odbrojani dani!

Takođe, kako saznajemo, i Mišković i Đilas prethodnih dana su ponovo počeli da pozivaju urednike i da traže od njih da pišu u njihovu korist, odnosno da što češće napadaju Vučića. Zauzvrat, obećavaju im velike, milionske marketinške ugovore.

- Pre nekoliko dana u jednoj štampariji sa naslovne strane velikih novina u poslednji čas je skinut glavni naslov koji je kritikovao Miškovića i Đilasa! Glavni urednik i direktor tih novina prethodno su imali vrlo konkretan razgovor sa Miškovićem... - podvlači naš sagovornik.

I dok se Šapić i Mišković nisu oglašavali, Đilas je samo kratko rekao:

Menjaju čak i
naslovne strane

Pre neki dan sa naslovne strane jednih velikih novina skinut je glavni naslov koji je kritikovao Miškovića i Đilasa! Urednik i direktor pre toga su imali konkretan razgovor sa Miškovićem

- Otkad sam vas iskritikovao da je "Alo" kreativniji od vas, značajno ste se popravili...

Vreme ne ide unazad

Aleksandar Martinović, šef poslanika SNS u Skupštini, komentarišući ovaj političko-tajkunski pakt, na drugoj strani ističe da pomenutoj trojici to neće pomoći.

- Na njihovu veliku žalost, vreme ne može da ide unazad. Vreme može da ide samo napred, kao što, uostalom, i Srbija ide napred pod vođstvom predsednika države Aleksandra Vučića - poručuje Martinović.

Janković potvrdio: Podržaćemo Đilasa!

Predsednik PSG Saša Janković rekao je da će podržati Đilasa ako se kandiduje za gradonačelnika Beograda.

- Zalažemo se za jačanje saradnje sa Narodnom strankom Vuka Jeremića i ostalim partnerima s kojima smo već uspostavili saradnju. Pozivam i DS, DJB, Pokret "Ne davimo Beograd" na saradnju - kazao je Janković, ponovivši da lokalne izbore u pet opština bojkotuje jer za njima nema potrebe!?!

- Vučiću čestitam, a Srbiji izjavljujem saučešće zbog činjenice da je u Kruševcu ostvario pobedu od 98,5 odsto na izborima za savete mesnih zajednica i tako svrstao Srbiju sa Severnom Korejom - odvalio je Janković.

Tagovi: