26.12.2017.

15:42

Foto:

Vesti

VUČEVIĆ POSLE OSLOBAĐANJA BUBALA: Gospodo sudije, služite li NARODU ILI LOPOVIMA?!

- Ovo više nema nikakvog smisla - rekao je Vučević za Tanjug, ističući da ne govori kao potpredsednik SNS i kao gradonačelnik Novog Sada, već kao pravnik i običan građanin.

ŽUTE SUDIJE OSLOBODILE BUBALA! Niko nije kriv - NAROD JE IZGLEDA SAM SEBE OPLJAČKAO!

U oštrom reagovanju na ovu presudu, još jednu, kako navodi, u nizu oslobađajućih presuda ljudima, koje označava kriminalcima, Vučević poziva javnost da "ne ćuti više na sramne oslobađajuce presude najvećim kriminalcima, koji su ojadili državu i građane, i pita:

- Gospodo sudije, pitam vas ono što se narod Srbije pita svakoga dana - kada ćete početi da sudite po zakonima Republike Srbije, pravu i pravdi, a ne po sumi novca koju dobijate od dosovskih osvedočenih lopova, koji su sproveli najmonstruoznije pljačkaške privatizacije?

- Gospodo sudije, rekao bih poštovane, ali mi moj obraz i naš narod ne da, jer, kako da budete poštovani dok najveće lopove oslobađate njihove očigledne krivice, a narod pravite ludim? 

- Gospodo sudije, recite konačno građanima Srbije, kome vi služite, narodu ili dokazanim lopovima? 

- Kome se zaklinjete, gospodo sudije - državi, Ustavu i pravnom poretku Srbije, ili onima koji vam pune džepove dok u vaše ime sebi po ko zna koji put pišu oslobadajuce presude? 

- Gospodo sudije, odakle vam pravo da sa onih koji su našu Srbiju zavili u crno, opljackali je do poslednjeg dinara spirate krivicu zarad vašeg materijalnog blagostanja? 

- Koliko košta vaša pravda, gospodo sudije? 

- Koliko košta vaš obraz i vaša čast da nas sve ubedujete da lopovi nisu lopovi? - pita na kraju Vučević. 

Tagovi: