03.01.2018.

16:39

Foto:

Vesti

ORLIĆ: Janković zaglavljen u devedesetim!

Orlić u saopštenju ističe da je Janković taj "koji živi u devedesetim, zgrčen i psihički zaglavljen u tom periodu, malo na ratištu, malo u pozadini, u različitim godinama paralelno, tako da ni sam ne zna šta više laže i koliko, u zavisnosti od toga kome daje izjave".

Orlić ističe da je Janković verovatno propustio i izjavu visokog funkcionera sopstvenog pokreta, koji je otvoreno priznao da je "motiv okupljanja tajkunsko-lopovske koalicije novac".

- Za propuste u Jankovićevoj pažnji nije kriv Aleksandar Vučić, već Jankovićevo besciljno tumaranje u lavirintu sopstvenih laži - smatra Orlić.

Povodom predloga Narodne stranke da se uvede specijalni tužilac za visoku korupciju, Orlić ocenjuje da bi bilo dobro da baš oni prvi ne zakukaju na „politički progon“.

On kaže da bi među prvima na redu da se specijalni tužilac njim bavi mogao bi da bude Jeremić, zajedno sa svojim "novim mentorom i šefom surčinskog klana Limunom Narandžićem, kao i pajtšima kriminalcima Bašanovićem i Šubarom".

Prema Orliićeviom rečima, najpre zato što još nije objasnio odakle mu „samo“ osam miliona evra za kampanju, a za nekretnine, astronomske račune iz mondenskih letovališta, najluksuznijih hotela, život na visokoj nozi i paprene dnevnice - sve kroz pljačku narodnih para i „donacije“ nepoznatog porekla.

Orlić je ocenio da se oni obično oglase kad god se utvrđuje njihova sramna uloga u najgorem periodu za naš narod, u kom su te "političke karikature drmale Srbijom", a u koji bi rado vratili čitavu zemlju, zajedno sa svojom tajkunsko-lopovskom kamarilom".

- Ðilas, Mišković i Šapić stvarno nisu mogli da pronađu beskorisnije saradnike od Jankovića i Jeremića, sve da su ih tražili na konkursu. Ako su spali na to da sa njima napadaju Aleksandra Vučića, slobodno neka i sami pređu na kovanje planova za neku drugu deceniju u ovu su, očigledno, zalutali - zaključio je Orlić, saopštila je SNS.

Saša Janković ocenio je ranije danas da Vučić pripada devedesetim godinama i da ga tamo treba vratiti.

Tagovi: