10.01.2018.

14:09

Foto:

Vesti

​SNS: Šapić bi da opet hara Beogradom!

Oni su, kažu naprednjaci, ugradili podzemne kontejnere za šest miliona evra kroz koje su građani propadali, preplatili za 650 miliona rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, napravili nefunkcionalni Pazl grad da bi svoj bankovni račun uvećali za desetine hiljade evra.

"Šapić bi sa sve Ðilasom, Jankovićem, Jeremićem, a pod patronatom Miškovića opet da hara Beogradom. Naravno da je za Šapića Ðilas bio prihvatljiv gradonačelnik, kada je kao njegova desna ruka okupirao ulicu na Savskom vencu", navedeno je u saopštenju SNS.

Kažu da bi "Šapićevi rezultati bili baš kao i na lokalu- nepotizam, pljačka, zloupotreba dece i privatizovanje fondacije, nelegalna familijarna gradnja i okupacija Beograda, a sve zarad lične materijalne koristi".

U SNS ističu da će Beograđani odlučiti "da li žele povratak u prošlost, kada su Ðilas i njeogova produžena ruka Šapić, sa sve Miškovićem ostavili deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, oronule fasade, visoku stopu nezaposlenosti, ili će podržati rezultate rada odgovornih ljudi koji vole Beograd".

Kako navode gradska vlast koju vodi SNS od Beograda je napravila metropolu, smanjila nezaposlenost za 20.000 i pretvorila Beograd u grad kranova sa 1.111 aktivnih gradilišta.

Tagovi: