25.01.2018.

15:44

Foto:

Vesti

ZAHAROVA REKLA ONO O ČEMU SVI ĆUTE: Izgleda da Priština IMA ŠTA DA KRIJE u vezi s UBISTVOM IVANOVIĆA!

Prema Zaharovoj, rezultati istrage o ubistvu Ivanovića nisu vidljivi, a "zahtevi Beograda za sprovođenje zajedničkog rada se ignorišu", preneo je Sputnjik.

Takođe, "iznenađuje ovako uzdržan stav Misije EU u oblasti vladavine prava... Rukovodstvo Misije se zapravo samo povuklo iz istrage i stiče se utisak da ga je jednostavno u celini predalo u ruke kosovske policije", rekla je Zaharova.

SKANDALČINA U SAVETU EVROPE! ŠIPTARKA VREĐALA MRTVOG OLIVERA: Bio je ratni zločinac povezan s kriminalom, NIJE ČUDO ŠTO JE UBIJEN?!

Zaharova je ukazala na odsustvo "kljucne uloge Evropske unije na Balkanu", istakavši da ruska strana podržava zahteve Srbije "da uključi srpske nadležne organe i policijske strukture u sprovođenje istražnih radnji".

- To (ubistvo Ivanovića) predstavlja izuzetno ozbiljan incident, koji podriva svet i bezbednost u regionu, prepun potresa na Balkanu u celini - rekla je Zaharova.

Postavlja se pitanje šta se dogodilo sa 'ključnom ulogom Evropske unije' na Balkanu, o kojoj briselske birokrate već godinama govore, dodala je Zaharova.

RUSI ZAHTEVAJU OD NATO! SRPSKA POLICIJA MORA NA KOSOVO: U Moskvi uvereni, iza ubistva Olivera Ivanovića stoje AMERIČKA I BRITANSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA!

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred stranačkih prostorija u Kosovskoj Mitrovici.

Tagovi: