28.01.2018.

18:35

Foto:

Vesti

​GRADSKI ODBOR BEOGRAD SNS: Šutanovac i Živković se bogatili dok je Srbija brutalno pljačkana!

- Odakle 300 hiljada evra na računu Šutanovca i odakle im vračarski pašnjaci i vinogradi- pita Gradski odbor SNS i konstatuje da bi Šutanovac opet hteo da dovede Beograd do bankrota još jednom ga zaduži za 1,2 milijarde evra. 
Šutanovac je zajedno sa (Draganom) Ðilasom, njegovim saradnikom (Aleksandrom) Šapićem i (Miroslavom) Miškovićem pljačkao Beograd, pustošio gradsku kasu, navodi se u saopštenju.

- Iako pominje oslobađanje Beograda, Šutanovac zapravo misli na ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otimanje Pionirskog grada od dece, nameštene tendere i uvećavanje sopstvene imovine na račun Beograđana -navodi Gradski odbor SNS. 

- Pošto im građani, na svakim izborima, jasno stavljaju do znanja da neće ‘žute lopove’, jedino što Šutanovcu, Ðilasu, Šapiću, Limunovom Jeremiću i pištoljdžiji Jankoviću ostaje jeste da se ‘nude građanima’, jer oni nemaju ni plan ni program za Beograd, već samo mržnju prema Aleksandra Vučića i SNS, i ogromnu želju da se dočepaju vlasti i fotelje za šta se svakodnevno grčevito bore- navodi se u saopštenju. 

ĐILAS HOĆE DA UNIŠTI ŠUTANOVCA! Tajkun pokrenuo žestok udar na Demokratsku stranku!

SNS je kako se napominje, smanjila deficit, vratila 500 miliona evra Ðilasovog duga, a i pored svega toga ulagala u Beograd, u njegov razvoj, izgradnju i modernizaciju.

- Zato danas imamo ravnomeran razvoj i ulaganje u sve delove Beograda, 107 novih autobusa, više od 200 sređenih fasada, renovirane bolnice, škole i vrtiće. Tim ljudi okupljen oko liste ‘Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!’ je garant da će se razvoj Beograda nastaviti još brže i bolje, ruku pod ruku sa građanima, koji se intenzivno uključuju u stvaranje mogućnosti da svi sanjamo mnogo veće snove, da svi zajedno pomeramo granice, baš zato što volimo Beograd- napominje se u saopštenju.

SNS: Ðilas ponovo pokazao da ga nije briga za građane

Tagovi: