30.01.2018.

13:38

Foto:

Vesti

TOTALNI HIT! VELJA ŠVEDSKI STO: PODRŽAVAM ŠAPIĆA, ĐILASA, ŠUTANOVCA!

- Kao odgovorni ljudi smatramo da sa rezultatima koje je ostvario kao predsednik opštine Novi Beograd može najviše da doprinese razvoju celog grada - rekao je Ilić na konferenciji za novinare istakavši da samo želi da pomognu njemu i gradu bez dobijanja bilo kakvog mandata u Skupštini grada ili bilo kakvih usluga zauzvrat.

Ilić je pozvao Beograđane da ukoliko ne žele da podrže Šapića, daju glas listi koju predvodi Dragan Đilas ili listi koju predvodi lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac da se glasovi ne bi rasipali.

- Beograd treba da se skoncentriše na te tri najveće liste jer samo tako postoji šansa da dođe do promena. To je put za oslobađanje glavnog grada od naprednjačke vlasti, a što bi bila kapisla i za oslobađanje ostatka Srbije - istakao je Ilić.  Istovremenom podrškom Šapiću, Đilasu i Šutanovcu, koji na beogradske izbore izlaze svako za sebe, Ilić je jasno pokazao da među opozicionim listama i njihovim liderima nema nikakve razlike i da je njihov jedini cilj da se po svaku cenu domognu vlasti.

Tagovi: