02.02.2018.

15:59

Foto:

Vesti

BEDNE KUKAVICE! Miševi iz opozicije čekali da Vučić ode u Beč, PA GA NAPALI IZ SVIH ORUŽJA!

Naime, baš u danu kada predsednik Srbije smituje strasti i insistira na dijalogu, tokom izlaganja ambasadora SAD Kajla Skota u Nišu "nezadovoljni građanin" bacao je letke na kojima je pisalo "Ne u NATO" i vikao "ubice" i "Kosovo je Srbija", upravo dok je ambasador Skot u zgradi Univerziteta govorio na temu "Pogrešno razumevanje politike SAD u Srbiji".

Neposredno potom, novinar CIA TV N1 Nikola Radišić požalio se da su ga u centru grada napala dva nepoznata lica i uz pljuvanje mu psovali mater "američku" i "izdajničku". A to su, naravno, kao zapete puške dočekala srpski opozicionari krijući se iza svojih tzv. "nezavisnih" novinarskih udruženja koja su osula drvlje i kamenje po - Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci?!

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - PRIPREME ZA FINALNI HAOS!

"Najviše zahvaljujući Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, koji se novinarima TV N1 uglavnom obraća vrlo agresivno, na krajnje neprofesionalan i optužujući način, a zatim i niže rangiranim funkcionerima SNS-a, koji ovu TV kuću etiketiraju kao 'američku' ili 'CIA' televiziju ili, u najboljem slučaju, medij koji 'radi protiv Vlade Srbije', TV N1 je odavno izložena otvorenim, sirovim, gotovo i beskrupuloznim napadima i pritiscima, tako da poslednje pretnje Nikoli Radišiću, nažalost, spadaju u red - očekivanih", saopštili su zajedno Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV).
 

NEZAVISNI LICEMERI! NUNS otvoreno u kampanji zrgčenog SAŠE JANKOVIĆA!

Za divno čudo, oba ova šatro nezavisna udruženja su u otvorenoj kampanji protiv aktuelne vlasti u kojoj ne biraju sredstva. Tako je, na primer, NDNV pre samo nekoliko dana objavilo nepotpisani tekst (?!) u kojem fašistima nazivaju vladike SPC, kao i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, koji su odali poštu žrtvama zloglasne novosadske racije, počinjene od mađarskih fašista. I nikom ništa! Niko da se oglasi tim povodom.

KOMPLETNI IDIOTI! Ogavni govor mržnje na sajtu "nezavisnih novinara" Vojvodine! ČELNIKE NOVOG SADA I VLADIKE SPC NAZVALI FAŠISTIMA!

A da ne govorio o NUNS-u i njihovom čelniku Slaviši Lekiću koji pored svakodnevnih bolesnih statusa na Tviteru otvoreno podržava Sašu Jankovića i tako sasvim obesmišljava prefiks "nezavisni" u nazivu svog udruženja.

LEKIĆU TREBA LEKIĆ! Predsednik NUNS nastavlja da piše bolesne poruke na Tviteru!

VIŠE OD 50 REDAKCIJA ODGOVORILO SLAVIŠI LEKIĆU: Odluči se, ili si novinar ili član izbornog štaba!

E takvi su se danas okupili, dok predsednik Vučić bije diplomatsku bitku za Srbiju u Beču, da ga ovde napadnu iz svih oružja. Kao da je neko budala, pa može da pomisli da je to slučajno!

Tagovi: