09.02.2018.

19:36

Foto:

Vesti

(FOTO) ČEMU SAD USTAŠKA HISTERIJA?! Urlaju protiv dolaska predsednika Srbije, a pre tri godine VUČIĆ BEZ PROBLEMA ŠETAO ZAGREBOM?!

Vučić je u Zagrebu bio pre tri godine, na inauguraciji predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Kako navodi portal, Vučić je tada došao da uveliča inauguraciju, a to nije smetalo udruženjima bliskim HDZ.

Tanjug

U to vreme, na čelu HDZ bio je Tomislav Karamarko koji je podržavao Kitarovićevu, a sa njim i udruženja veterana koje su tada delovale usmerenije protiv tadašnje vlasti premijera Zorana Milanovića. 

Danas je, kako se navodi, HDZ udaljeniji od predsednice, a premijer Andrej Plenković se nije pozitivno izjasnio o Vučićevom dolasku. 

Tanjug/HINA

Pre tri godine, kako se dodaje, tadašnji premijer, a današnji predsednik Srbije uz mnogo manje problema stigao je u Zagreb. Vučić je sa Miloradom Pupovcem prošetao po centru Zagreba i položio venac na spomenik Nikole Tesle. Uputio se potom u Crkvu preobraženja Gospodnjeg na Cvetnom trgu. 

Tanjug

- Da stvar bude zanimljivija, u hotelu Šeraton istog dana sastao se sa tadašnjim predsednikom HDZ-a Karamarkom- piše “Indeks“. 

Tanjug

- Znate da nisam nimalo plašljiv. Štitim interese Srbije jer sam za to plaćen od naroda Srbije. Ne bi bilo fer da govorim o detaljima i junačkim delima- rekao je pre tri godine u Zagrebu.

ZAGREBAČKA FILIJALA TV N1 NAJGLASNIJA U KAMPANJI PROTIV VUČIĆA: U Hrvatskoj se ne stišava bura povodom posete predsednika Srbije!

USTAŠKA POSLA! Vučić smeta Hrvatima jer im NE DA DA OD SRBIJE PRAVE KRPU!

DA VIDIM U ZAGREBU SAMO JEDAN TRANSPARENT "MI NISMO USTAŠE" I ODMAH SE IZVINJAVAM! Vulin reagovao na hajku koja se protiv njega vodi u Hrvatskoj

Tagovi: