12.02.2018.

22:51

Foto:

Vesti

(FOTO) ​KOLINDA NA VEČERI ZA VUČIĆA PORUČILA: Na mojim rukavima danas je pisalo "HRABROST" , sledeći put ću napisati "MUDROST"

Ona je, u obraćanju zvanicama, rekla da je čula da je i u Srbiji najbitnije biti dobar domaćin.

- Isti je slučaj i kod nas. Moja majka se uvek trudila da gosti koji dolaze kod nas ne odu posle na roštilj- našalila se predsednica Grabar Kitarović.

Tanjug

Istakla je da je poseta predsednika Vučića značajna.

- Na mojim rukavima je danas pisalo ''hrabrost''. Nadam se da će sledeći put pisati ''mudrost"-, naglasila je Grabar Kitarović i dodala da je fan motivacionih poruka.

(FOTO) MISTERIJA KOLINDINE PORUKE! Rukovala se s Vučićem, a na njenom desnom rukavu ISPISANA JE DVOSMISLENA PORUKA!

Ona se Vučiću i delegaciji izvinila ako su doživeli neku neprijatnost, te dodala da se radi o manjini, a da većina Hrvata želi razgovore i dogovor.

Tanjug

Predsednik Vučić je uzvraćajući ocenio da je gostoprimstvo, koje mu je ukazano u Zagrebu na visokom nivou i pozvao Grabar-Kitarović da dođe u Srbiju garantujući joj da će se uveriti u srpsko gostoprimstvo

Tanjug

.Još jednom je ponovio da ne mari za proteste koji su održani tokom dana u Zagrebu.

(VIDEO) OVAKO JE VUČIĆ ODBRUSIO USTAŠI BULJU: Hrvat pokušao da presretne predsednika Srbije, USLEDIO JE ODGOVOR KOJI MU JE ZAČEPIO USTA!

Izrazio je zadovoljstvo što u srpskim medijima nije bilo negativnog na račun Hrvata povodom ove posete.

Tanjug

Vučić se našalio da je nazvao ministra Aleksandra Vulina i poručio mu da i za njega važi 100 dana ćutanja na teme iz prošlosti.

Vučić je kazao da se se nada boljim odnosima Hrvatske i Srbije.

Tanjug

Dodao je da je posebno zadovoljstvo što se danas na Poslovnom forumu okupio veliki broj privrednika iz Srbije.

Tanjug

Na svečanu večeru pozvani su i brojni srpski i hrvatski privrednici, predstavnici javnog i kulturnog života, kao i verski velikodostojnici.

Među zvanicama bio je i srpski glumac Miki Manojlović.

Tanjug

Vučić nastavlja posetu Hrvatskoj obilaskom mesta Vrginmost, u kojem živi srpsko stanovništvo i učešćem na skupštini Srspkog narodnog vijeća.

(UŽIVO) VUČIĆ U HRVATSKOJ: Napravili smo korak napred ka boljoj budućnosti, provokacija na Trgu svetog Marka NIJE ME NIMALO UZNEMIRILA!

Tagovi: