15.02.2018.

19:53

Foto:

Vesti

VLADIMIR ORLIĆ SNS: Ðilas u besu daje autogolove, RADI SOPSTVENOG PROFITA GURAO BEOGRAD U DUŽNIČKO ROPSTVIO

- Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan: eno ih, prikazane na panoima u Skupštini grada još pre više meseci- kaže Orlić, ali dodaje da Ðilas to ne može da zna, jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu

- Nije ga zanimao ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao „preča posla“ brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svađa na temu „ko je veći žuti lopov“. Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima", ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS.

Orlić navodi da će Beograđani znati kako da odgovore Ðilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

- Ne samo zbog dva miliona evra koje im je Ðilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast, nakon Ðilasovog mraka i devastacije svega, omogućila: poput novih klubova za druženje i senior kartica. 

Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a ne nezasitom Ðilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti- zaključio je Orlić.

BRUKA! CIA TV N1 smeta doktorova vikendica od 4.000 evra, a ne pitaju ODAKLE ĐILASU 40 MILIONA EVRA ZA KAMPANJU!

Tagovi: