16.02.2018.

20:32

Foto:

Vesti

CIRKUS OPOZICIJA! Šapić i Radulović zakazuju TV duel, kao da je obračun kod OK korala!

Radulović i njegova ekipa danima ne štede pogrdne reči za nekadašnjeg vaterpolistu pa su ga žestoko isprozivali za zloupotrebu javnih resursa i otimanje para od građana.

Svađe i prozivke putem društvenih mreža su išle dotle da je čak jedan od pripadnika Radulovićevog "tabora" pretio hapšenjem predsedniku Opštine Novi Beograd.

A sada bi opoziciona elita svoj cirkus da prebaci sa društvenih mreža na televiziju.

Inicijator je očigledno bio Radulović, A Šapić mu je "šmekerski" predoložio - bilo kad i bilo gde: 

-  Evo ako zakažete u Zumiranju i na Balkan Info, posebno gostovanje za nas dvoje, a da se moje prethodno dogovoreno ne ukida, javno odmah pristajem. Evo možete njihove odgovore i ovde da objavite. Jel sad ok?

printscreen

Međutim, ni kod ugovaranja TV obračuna ne ide im tako glatko, pa je tako Radulović na svom profilu na Tviteru napisao:

- Ipak mora istina da se govori. Radi se o posebnim terminima za duel. I Zumiranje i Balkan info. I mora na neutralnom kanalu sa novinarima, da se doktor ne bi prenemagao i kukao: nepravda. Pa rekoste doktore bilo gde bilo kada. Šta se promenilo?.

- Jaoo. Pa valjda ako kažete bilo kad i bilo gde, je nešto što taj koji proziva treba da obezbedi, a ne da traži da se ubacuje u moja gostovanja, kojih iovako malo imam pred izore. Onaj koji proziva, ne komplikuje. A on je prozivao, a sad komplikuje. A pri tom ima svoju televiziju - napisao je bivši vaterpolista.

RADULOVIĆ nastavio da PROZIVA ŠAPIĆA za ZLOUPOTREBE u opštini Novi Beograd

Tagovi: