17.02.2018.

16:46

Foto:

Vesti

RAT MEĐU DEMOKRATAMA, SAMO IH LOVA ZANIMA: Đilasov Pajtić optužuje: Šule, odakle ti keš, satovi...

Đilasov Pajtić je optužio Šutanovca da ima neobjašnjivo veliko bogatstvo i pozvao ga da kaže odakle mu preskupi satovi, "pašnjak na Vračaru" i stotine hiljada evra na računu!

Pljušte uvrede

U intervjuu za Miškovićev nedeljnik "Vreme" Pajtić se osvrnuo na nedavne Šutanovčeve optužbe na njegov račun i ustvrdio je da je aktuelni lider DS taj koji je ojadio građane Srbije!

Dobro se znaju

Pajtić i Šutanovac istinu govore jedino kad pričaju jedni o drugima. Oni se jako dobro poznaju i vrlo dobro znaju šta su radili dok su bili zajedno, poručuej Darko Gišić, funkcioner SNS.

- Na godišnjicu DS u medijima je osvanuo klevetnički intervju Dragana Šutanovca, u kojem on za "političku i finansijsku" devastaciju partije optužuje prethodne predsednike, Đilasa i moju malenkost. Udarac u pleksus. Za autentičnost promocije političke čestitosti važno je da se na nju pozivaju oni kojima se veruje da im je do nje stalo, a ne oni koji, posle dvadesetak godina bavljenja politikom u ovako siromašnoj zemlji, mogu da se pohvale sa 300.000 evra na računu, kolekcijom skupocenih satova i pašnjakom u najskupljoj građevinskoj zoni u Srbiji - istakao je Pajtić. 

On se osvrnuo i nedavni Šutanovčev izveštaj, u kojem se Đilas i Pajtić terete za pljačku DS.

- Oni obiluju uvredama i blaćenjem, ne samo Đilasa i mene, već manje-više svih bivših funkcionera stranke koji nisu u kumovskim ili bliskim odnosima sa sadašnjim predsednikom DS. Tako sam ja kolegi Šutanovcu "jedan od krivaca za finansijsku devastaciju stranke", "bezočni pljačkaš", jedan od onih koji su gurnuli DS u dužničko ropstvo. Pa, da Đilas nije preuzeo dug stranke, članovi koji su se žrtvovali za nju ostali bi beskućnici! - naveo je Pajtić, koji baš kao ni Šutanovac nije juče želeo da se oglašava ovim povodom.

Kopaju sebi jamu

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Pajtić i Đilas na ovaj način urušavaju već poljuljani ugled DS.

- Jasno je da stvari nisu čiste i da Pajtić, napadajući Šutanovca, radi u korist Đilasa. Imam utisak i da on hoće i sebe da zaštiti od optužbi stranke. DS i ljudi povezani s njim i dalje se bave sobom na politički neproduktivan način, razmenjujući teške optužbe. To je i objašnjenje zašto na izborima nemaju nikakve šanse - zaključuje Stanković.

(VIDEO) DUDA PRIZNAO: Mi smo sa Đilasom samo ZBOG LOVE!

VLADIMIR ORLIĆ SNS: Ðilas u besu daje autogolove, RADI SOPSTVENOG PROFITA GURAO BEOGRAD U DUŽNIČKO ROPSTVO

Tagovi: