21.02.2018.

08:21

Foto:

Vesti

(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! Đilas zabranio listu Belog!

Kao razlog za ovu skandaloznu odluku navedeno je da je Beli "imaginaran lik"?!

Sasvim je očigledno da su se Đilas i njegova bratija ozbiljno uplašili Belog i da su sada preko svojih žutih sudija uspeli da izdejstvuju zabranu njegove liste. Kao što je to i sam Beli rekao u video snimku posle ulaganja prigovora, zinulo im je dupe za njegim glasovima!

KUKU, LELE OPOZICIJA! Đilasovcima se priviđaju "fantomske liste", UPLAŠILI SE I OD BELOG!

I sad je potpuno jasno zbog čega Đilasovi mediji, Blic i Kurir, nisu objavili snimak u kojem Beli surovo iskreno i istinito proziva Đilasa kako je na sve spreman za šaku glasova! Iako su se na taj način odrekli ogromnog broja poseta na portalima.

I konačno, teško je ne zapitati se, šta bi se dogodilo da je kojim slučajem SNS zabranila bilo čiju listu? Kakva bi se kuka i motika podigla u "demokratskim" i "slobodnim" medijima, pred čijim vratima bi kukali i plakali lideri opozicije? 

Ova skandalozna odluka takođe je jasan dokaz da Mišković i Đilas drže medije i sudove. Jer, kao što u slučaju Miškovića sudovi rade šta im padne na pamet, tako je sada i u slučaju Belog! I zato se digla hajka na Miloša Vučevića pre dva meseca, kada je na to ukazao - ne diraj nam u sudove, jer nama sudovi završavaju posao!

Sram vas, bre, bilo!

BRUKA I SRAMOTA! ŽUTA BANDA NAPADA VUČEVIĆA samo zato što je rekao ISTINU!

(VIDEO) JANKOVIĆ SE SAD PLAŠI I BELOG! Lider PSG tvrdi da je Preletačević OBIČAN CIRKUZANT!

Tagovi: