16.03.2018.

17:24

Foto:

Vesti

IZOFIRAO SE! Jeremić tvrdi da radi za strance, ali ne prijavljuje koliko ga plaćaju!

Jeremić je reagujući na tekstove u medijima, koji su informisali javnost o tome kako on uživa u na Alpima u Švajcarskoj i odatle deli političke lekcije političkim protivnicima u Srbiji, slučajno ili namerno otkrio da radi za jedan strani investicioni fond (Partners Group) i da u Švajcarskoj nije na odmoru već poslovno.

printscreen

Jeremić se, međutim, nije setio da objavi, koliko para zarađuje "u bordu jednog od najvećih investicionih fondova na svetu". Nije otkrio ni to kako se dočepao tog posla, da li dok je bio ministar spoljnih poslova Srbije ili kao predsedavajući Generalne skupštine UN.

Da je "poslovan čovek", Jeremić nije prijavio ni Agenciji za borbu protiv korupcije, jer u poslednjem izveštaju o imovini i prihodima koji je toj instituciji predao još 25. januara 2016. godine, nema podataka o zaposlenju u pomenutom fondu, kao ni o prihodima koje po tom osnovu ostvaruje.

Printscreen acas.rs

Informer, ali i drugi mediji, u više navrata Jeremiću je postavljao pitanja odakle mu milioni za kampanju i od kojih prihoda živi, ali ovaj član borda "jednog od najvećih investicionih fondova na svetu" nikada nije dao odgovor.

TEŽAK FOLIRANT! NATO Vuk se baškari po Švajcarskoj i vodi politiku preko tvitera!

VUČIĆ: Je l' se to Jeremić iz švajcarskih Alpa sekira za Olivera Ivanovića?

Tagovi: