18.03.2018.

17:21

Foto:

Vesti

MILENKO JOVANOV: Jeremić, Ðilas, Tadić uradili sve za odvajanje KiM od Srbije


On kaže da su svoje neznanje i kukavičluk pokazali od Tadićevog bežanja u Bukurešt u momentu proglašenja „nezavisnosti“ Kosova, preko Jeremićevog šibicarenja u spoljnoj politici do "tupavog nastupa" pred Savetom bezbednosti i Međunarodnim sudom pravde. 
Zato Vučić i nema ništa novo da uradi, osim da se bori da nas, možda, bar malo spase, jer su oni već sve dali, poručio je Jovanov. 

Vuk Jeremić je za sarajevsku televiziju "Fejs", kako je navedeno na sajtu Narodne stranke čiji je predsednik, optužio Vučića da vodi tajne pregovore o Kosovu i da je u tom sklopu "privatno" otputovao u Njujork.

SRPSKA LISTA: Pogubna politika Jeremića,Tadića,Ðilasa,Jankovića o KIM


- Veliki detektiv Vuk Jeremić nadmašio je i Šerloka Holmsa i Herkula Poaroa i zaslužuje sve čestitke, jer je video Vučića u prepunom avionu Er Srbije, nacionalne avio-kompanije, koja, uzgred, nikad nije mogla da leti za Njujork, dok su Jeremić, Ðilas, Tadić i Janković bili na vlasti - navodi Jovanov.

On kaže da je "Vučić toliko bio sakriven da se slikao sa najmanje 50 putnika i samo onaj ko je imao problema sa vizom, nije mogao da vidi predsednika Srbije. Toliko o tome koliko se krio".

Jovanov ističe i da će predsednik Vučić, kao i uvek, o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom, obavestiti građane Srbije odmah po povratku iz Njujorka i Brisela.
- Mogao bi i Jeremić, po povratku iz Sarajeva, a u skladu sa zakonom, konačno da kaže ko mu je dao 7,5 miliona evra za predsedničke izbore - navodi Jovanov u saopštenju.

POSLE ALPA, NA SVIRKU KOD BRATA! Jeremić u Sarajevu bančio uz klavijature Meha Pozderca!

Tagovi: