01.04.2018.

15:52

Foto:

Vesti

AMERI NAREDILI UDAR NA VUČIĆA?! Dosisti i NATO plaćenici kao po komandi ruše svako rešenje za KiM!

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić optužio je danas Vučića da je ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije Albancima?!

Još veća budalaština od toga je Jeremićeva izjava da njegova minorna politička partija neće pristati na kosovsko članstvo u UN uz diplomatske veštine i bez konflikta.

Nešto ranije, ničim izazvana oglasila se i Rada Trajković i upozorila da bi podela Kosova bila "najgore rešenje koje bi suštinski značilo destabilizaciju regiona i svakako destabilizaciju Srbije", iako niko, a posebno ne predsednik Vučić, nije pomenuo podelu kao rešenje.

U iznenadnu hajku uključio se i lider Dveri Boško Obradović, isti onaj koji je uz pomoć Ambasade SAD uspeo da se ugura u poslaničke klupe Skupštine Srbije, predstavljajući "Radnu grupu za Kosovo i Metohiju" koju, kako je rekao, čine bivši i sadašnji ministri, poslanici i "istaknuti srpski intelektualci koji žele da pomognu narodu i državi u borbi za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije".

Ovim povodom oglasio se potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može da drži lekcije o Kosovu, jer je on bio akter svih poraza koje je Srbija doživljavala u vezi sa Kosovom i Metohijom, kao i da je "više uradio za odvajanje KiM od Srbije od svih albanskih lobista, sve tri Prizrenske lige, balista i OVK zajedno".

- Kome lekcije o Kosovu može da drži čovek koji je svojim tupavim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, izbio iz ruku najjači argument i predao ga u ruke svih onih koji žele nezavisno Kosovo - naveo je Jovanov.

Jovanov dodaje da je Jeremić celu tu katastrofu pred MSP video, kako je sam govorio, kao „pametan diplomatski i politički potez koji će omogućiti srpskoj vladi da izađe iz kosovskog problema i fokusira se na domaće reforme i evro - atlanske integracije".

Tagovi: