12.04.2018.

20:13

Foto:

Vesti

NASTAVLJA SE SVAĐA ŽUTIH LIDERČIĆA! Janković: Đilas mi je ukrao ideju za savez!

Janković je, gostujući na CIA TV N1, naveo da je on taj koji je dosad napravio tri opoziciona saveza i da je lično vratio Đilasa u politiku. Prema njegovim rečima, tajkunov predlog samo je jedan u nizu o kojima opozicioni lideri treba da razgovaraju.

- Ja sam čovek koji je napravio prvi savez sa DS i mnogim drugima kada sam ušao u politiku. Drugi savez je napravio PSG sa mađarskim, hrvatskim pokretom, Pokretom za preokret... Treći savez sam napravio tako što sam ja pozvao Dragana Đilasa i rekao mu: Hajde da uradimo nešto za Beograd - rekao je Janković, dodajući da je Đilasov predlog jedan od nekoliko papira i da će istražiti kako je završio u medijima, čime je indirektno osumnjičio Đilasa da je svoj plan za ujedinjenje opozicije sam proturio u medije.

Lider PSG je priznao i da je u dilu sa Đilasom bio samo zbog

Hvalospev o samom sebi

Ja sam čovek koji je napravio prvi savez sa DS, pa drugi sa Pokretom za preokret, a u treći sam ja lično zvao Đilasa

Saša Janković, lider PSG

novca, pa ga je čak pozvao da plati kombi opoziciji za turneju po Srbiji (?!?).

- Zar ne bi bilo bolje da, umesto što pričamo o dogovoru, sednemo u kombi, dva-tri, ili u nekoliko kombija? Dragan Đilas može da ih plati, a mi da ih napunimo ljudima i da odemo u Srbiju. Mi u PSG nemamo kombije, ali idemo po Srbiji sa ono malo resursa što imamo... - "objasnio" je Janković.

Dragan Đilas juče se nije oglašavao. Na drugoj strani, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je u toku rat oko mesta novog lidera opozicije.

- Janković je ušao u negativnu fazu u odnosima sa Đilasom. On ne želi da prihvati da Đilas preuzme građanski deo opozicije. Očigledno smatra da njemu treba da pripadne pravo prvenstva. Na delu je utrkivanje sujeta lidera, i to u trenutku kad im izmiče tlo pod nogama i ruši im se rejting. Njihovi birači su demoralisani zbog ovakvog ponašanja... - napominje Stanković.

Jankovićeva kravata od 190 evra

Janković se, inače, na CIA TV N1 pojavio noseći skupocenu "barberi" kravatu, koja košta najmanje 190 evra!

Reč je o jednom od najluksuznijih svetskih brendova, a uvidom u cene na sajtu ove modne kuće jasno je da Jankovićeva kravata košta kao polovina prosečne plate u Srbiji. Jankoviću, međutim, ovo nije smetalo da govori o obespravljenom narodu u Ćićevcu, Kuršumliji, koji "živi na ivici egzistencije", bez posla!?!

Tagovi: