19.04.2018.

18:48

Foto:

Vesti

ŽESTOKA SVAĐA LIDERA SRS I LSV! Šešelj: Čanka ću prebiti kad-tad! Čanak: Pred zločincem se ne povlačim!

Njih dvojica umalo se nisu potukli juče ujutro u zgradi TV Hepi u trenutku kad je Čanak izlazio, a Šešelj ulazio u studio. Političari su se pošteno izvređali, a jedan Šešeljev telohranitelj je navodno i nasrnuo na Čanka. Veći sukob sprečio je narodni poslanik Muamer Zukorlić, koji se takođe tu našao.

Kao beba zvečku
Razbiću ga kao zvečku! Budite sigurni u to!
Vojislav Šešelj, lider SRS

Šešelj kaže da će Čanku sigurno naplatiti vređanje i da će imati "traume koje će pamtiti ceo život".
- Čanka je juče spasao Zukorlić. Ali on će kad-tad dobiti batine kakve će pamtiti do kraja života! Razbiću ga kao zvečku! Budite sigurni u to... - izričit je Šešelj.
Na drugoj strani, Čanak traži da policija privede članove Šešeljevog obezbeđenja jer su ga napali.
- Osuđeni ratni zločinac Šešelj, koji je sticajem nesrećnih okolnosti poslanik, ponovo je počeo da dovlači batinaše da plaše ljude, da prete, a mene su i fizički napali. Policija treba da ih identifikuje, a Šešelj da bude kažnjen u skladu sa zakonom i da mu se oduzme mandat kako bi mogao da odgovara za uvrede i pretnje. Pred zlikovcima Šešeljevog tipa neću se povlačiti, a braniću se svim raspoloživim sredstvima - podvlači Čanak.

KRIVIČNA PROTIV ŠEŠELJA ZBOG POVREDE UGLEDA HRVATSKE: Riječki advokat tvrdi da 'lijepa njihova' mora da sudi vođi radikala!

INCIDENT U SKUPŠTINI: ŠEŠELJ ZGAZIO HRVATSKU ZASTAVU I PSOVAO DELEGACIJU SABORA - HRVATI PREKINULI POSETU!


Tagovi: