28.04.2018.

20:24

Foto:

Vesti

IMA LI KRAJA ĐILASOVOJ I ŠOLAKOVOJ BOLESTI?! Sad optužuju SNS i Vučića i za saobraćajnu nesreću!

Danas je, naime, na CIA TV N1 emitovan prilog o nesrećnom aktivisti SNS Milivoju Gajiću koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći pre nešto više godinu dana.

Ali ne zato što su se, nekim slučajem, novinari te televizije setili tragedične sudbine Milivoja i rešili da pomognu porodici, nego da još jednom bezočno i bezbožno napadnu vlast u Srbiji, SNS i predsednika Aleksandra Vučića!

Da podsetimo, Milivoje Gajić iz Nove Pazove, poginuo je u saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila na oko četiri kilometra posle naplatne rampe kod Stare Pazove prema Novom Sadu. Na njega je, oko ponoći dok je prelazio autoput Beograd – Novi Sad, na pomenutoj deonici, naletela "opel astra“. Medicinska ekipa hitne pomoći iz Stare Pazove za desetak minuta je bila na mestu nesreće, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt pešaka.

TEŠKA MULJAČINA! ĐILASOVI PRLJAVI MILIONI: Preko prodaje zgrade u sumnjivoj transakciji, OPRAO PARE ZA KAMPANJU?!

Iako je istraga ove nesreće nedvosmisleno potvrdila da je njegova tragedija splet nesrećnih okolnosti i da je krivična prijava protiv čoveka koji je automobilom naleteo na Gajića odbačena, kvazinovinari CIA TV N1 uporni su da kao krivce obeleže one koji su "Gajića poslali da lepi plakate na autoputu".

Nije njima uopšte važno to što je blagovremena i profesionalna istraga sprovedena, što su njeni rezultati takvi kakvi jesu, njima samo treba još jedan povod da upru prstom u aktuelnu vlast, pa makar i preko ovako tragičnog slučaja.

ĐILAS HOĆE VLAST, A KRIJE ODAKLE MU MILIONI! Tajkun kuje velike planove i uporno odbija da govori o SVOM SUMNJIVOM BOGATSTVU!

Đilas i Šolak pokazali su iznova da im zaista osim novca ništa nije sveto, a njihova glupost i mržnja usmerena prema SNS i Aleksandru Vučiću već se graniči s bolešću. A mržnja je slepa. I glupost neizlečiva.

 

Tagovi: