09.05.2018.

18:12

Foto:

Vesti

RUSIJA U SB UN BRANI SRPSKU! Incko mrzi Srbe, a posetu "NOĆNIH VUKOVA" RS kvalifikuje kao "SVETSKU PRETNJU"!

Takođe je kritikovao izveštaj zbog činjenice da je u dokumentu čak data negativna ocena zbog posete članova moto kluba "Noćni vukovi" Republici Srpskoj, a koja je označena "skandaloznom".

- Zbunjuje izražena u izveštaju zabrinutost zbog martovskog multinacionalnog hodočašća moto kluba "Noćni vukovi" na istorijska pravoslavna mesta Srbije i Republike Srpske (BiH) sa neumesnim i isprepletenim u ovoj priči unilateralnim američkim sankcijama i ukrajinskom tematikom. Moto klub žNoćni vukoviž se uvek drži poštovanja zakona u koordinaciji sa relevatnim organima, a čije akcije se već nekoliko godina održavaju u zemljama širom Evrope, te imaju isključivo humanitarni karakter. Osnovna poruka je odavanje počasti našim slavnim precima i trijumfu nad fašizmom u Drugom svetskom ratu"- naglasio je Nebenzja.

(FOTO) UDARNA VEST! Ruski mediji o paradi, Putinu i gostima - VUČIĆU I NETANIJAHUU!

U izveštaju koji je SB UN predstavio Incko, ističe se da su "pripadnici kontroverznog ruskog moto kluba "Noćni vukovi" stigli u BiH, očigledno na poziv Vlade Republike Srpske".

- Od decembra 2014. godine moto klub "Noćni vukovi" i njegov lider (Aleksandar Hirurg koji nije bio član grupe koja je došla u Republiku Srpsku) su pod sankcijama Odjela za trezor SAD zbog učešća u akcijama ili politikama koje predstavljaju svetsku pretnju, pretnju bezbednosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine - saopštio je Incko.

OVO ORUŽJE JE PUTIN PREPORUČIO VUČIĆU! Sve o raketnim sistemima "SMERČ" i "PANCIR S"!

Izveštaj Incka je još jedan u nizu antisrpskih i stavova međunarodne zajednice protiv Republike Srpske. 

Nedavno je čak zapretio i vojnom intervencijom "ako Srbi pređu crvenu liniju", a Dan Republike Srpske je uporedio sa nacističkom tvorevinom NDH. 

Iako je "neutralni" predstavnik međunarodne zajednice, takođe je optužio Srbe da su napali bivšu SR BiH 1992. godine.

Tagovi: