29.05.2018.

16:46

Foto:

Vesti

DVE NOĆI ZAREDOM ŠIPTARI KAMENUJU BOLNICU KOD KOSOVSKE MITROVICE: KFOR baš briga, nije čak ni osudio napad!

- Povodom ne znam kojeg po redu kamenovanja srpske ambulante, srpskih zdravstvenih institucija, nije prošlo ni 24 sata, opet je kamenovana naša ambulanta u multietničkom selu Suvi Do u Severnoj Mitrovici, a pre toga i pre mesec i po dana još jednom i više desetina puta - podseća Ivanović.

On dodaje da Albanci ovakvim činom pokazuju da ne žele suživot sa Srbima i da čine sve kako bi onemogućili ostvarivenje osnovnih ljudskih prava, kao što je pravo na život, odnosno lečenje pacijenata.

Pozivajući se na minule događaje hapšenja Srba, navodeći i primer direktora Kancelarije za KiM, Marka Đurića i jučerašnjeg hapšenja Srbina u selu Petrič kod Kline, Ivanović tvrdi da kosovske institucije ne pokazuju volju da spreče i otkriju ovakve vidove nasilja i incidenata.

OSTVARILA SE NAJGORA NOĆNA MORA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Sada i zvanično: Dodik kandidat za člana Predsedništva BiH!

Apelovao je na međunarodnu zajednicu, da makar verbalno osude ovo nasilje "ako već ne žele i ne mogu da ga spreče".

- Samo ćutanje je podržavanje nasilja njihovih štićenika kojima su i napravili ovakve institucije i ovakvu nazovi nezavisnu državu, zaključuje Ivanović.

ZLIKOVAC KLARK NEĆE DA NAS OSTAVI NA MIRU: Stane sile na Balkanu kreiraju stres, samo NATO može osigurati sigurnost!

Iz kosovske policije radiju Kontakt Plus je potvrđeno da je ambulanta u Suvom Dolu noćas ponovo kamenovana. Prema njihovim navodima, polomljeno staklo na ambulanti jutros su prijavili radnici KBC Kosovska Mitrovica.

HRVAT SRBIJU NAZVAO SMRDIJOM I USTVRDIO DA JE JEDVA OSTAO ŽIV: Tako nam se zahvalio za balet koji smo mu platili!

- Izvršen je uviđaj na mestu događaja i tom prilikom je konstatovano da je staklo na prozoru polomljeno, odmah pored već postojećeg otvora koji je načinjen kamenovanjem prethodnog dana. U unutrašnjosti ambulante pronađene su dve kamenice - navode iz policije i dodaju da je kontaktiran dežurni tužilac, te da je slučaj otvoren kao uništenje ili oštećenje imovine.

Tagovi: