30.05.2018.

15:45

Foto:

Vesti

STEFANOVIĆ: Jeremiću važniji milioni nego građani Srbije!

U saopštenju za medije Stefanović navodi da ni te optužbe ni činjenica da Jeremić istinu pokušava da sakrije, ne mogu uveriti građane Srbije u njegovo poštenje, a ponajmanje ga osloboditi obaveze da narodu objasni odakle mu tolike pare, ko mu ih je dao i šta je obećao zauzvrat.

Stefanović navodi da se Jeremić, kao što je o trošku građana Srbije putovao po svetu i trošio milione evra državnih para na noćenja i privatne letove, povezao sada, a zloupotrebljavajući svoju poziciju u Ujedinjenim nacijama, s ljudima koje danas zbog korupcije istražuju međunarodni organi.

- Ti su mu ljudi očigledno pomogli da se na brzinu obogati "radeći ko zna kakve poslove i ko zna u čiju političku korist - navodi Stefanović.

On zaključuje da su građani Srbije sada mogli da vide koje su te famozne Jeremićeve međunarodne veze, kontakti i poznanstva kojima se toliko dičio i na koja se pozivao, a da se u suštini potvrdilo ono što "svi odavno znaju - da su Jeremiću oduvek bili važniji milioni evra, silna bogatstva i život na visokoj nozi nego Srbija i njeni građani".

Tagovi: