08.06.2018.

10:25

Foto:

Vesti

(FOTO) JEREMIĆEVOJ BAHATOSTI KRAJA NEMA! Dobro je čoveče, ZNAMO DA SI BOGAT!

Umesto da ćuti i pokrije se po ušima i da se Bogu moli da ga uhapšeni Patrik Ho ne odruka u sudu, Jeremić nastavlja da se bahati i da ističe svoje bogatstvo na svakom koraku. 

VUK JEREMIĆ POD ISTRAGOM UN! Predsednica Generalne skupštine UN Marija Garses potvrdila, ISPITUJE SE NJEGOVA ULOGA U PRANJU NOVCA!

Dok se cela javnost pita šta je sve morao da uradi za milione dolara koje je dobio od uhapšenih kriminalaca, a pogotovo da objasni za šta je uzimao pare od ambasade Katara iz Berlina, Jeremić kao da ne haje za to, već posle jurnjave brzom kolima među kaktusima u Teksasu i snimaka sa preskupih putovanja, sada ide korak dalje, pa pokazuje kako uživa u preskupom zdanju na Menhetnu.

informer/printscreen

I u želji da pokaže kako je uspeo u životu, Jeremić na instagram profilu postavlja fotografiju iz višespratnice na Menhetnu, ne otkrivajući da li tamo ima jedan od preskupih apartmana, ili je kupio kancelarije za uhapšenim pajtašima. Ali, kao dokaz da je uspeo u životu forografiše radnike koji mu čiste prozore viseći na skeli, čime hoće da pošalje poruku da je jako visoko, te da on uživa dok drugi crnče za njega na vrućem njujorškom suncu. I još, što je užasno nekulturno, fotografise ljude koji obavljaju težak i visokorizičan posao. 

MACA POJELA JEZIK?! Jeremić već dva dana ćuti o 200.000 evra koje je dobio od ambasade Katara u Berlinu!

Jeremiću, ne sramoti nas više, znamo da si prebogat i da ne znaš više kud udaraš, ali pokaži makar malo ljudskosti i empatije prema običnom radniku, ne maltretiraj ljude dok rizikuju svoje živote, da bi tvoji prozori na preskupoj visini bili čisti.

Uostalom, neka narod vidi, kako bi tek ponižavao srpskog radnika da se dokopa vlasti.

Tagovi: